1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Görneç’in Birinci Lig coşkusu: 2-0
Görneç’in Birinci Lig coşkusu: 2-0

Görneç’in Birinci Lig coşkusu: 2-0

Görneç, Akıncılar Vadili’yi mağlup ederek yeniden Birinci Lig’e yükseldi

A+A-

Stat: Sadık Cemil stadı

Hakemler: Timur E. Bodi, İsfendiyar Açıksöz, Doğan Elmalı

Görneç: Hasan Bilal, Uğur Şanverdi, Rifat İnce, Hasan Denizalp, Levent Akçagil, Celal Bilal, Hüseyin Yıldırım, Abdullah Parıldak, Fırat, Mehmet İnce, Arda Özkan

Akıncılar Vadili: Fatih Şimşek, Buğra Tuğral, Nait Çavuşoğlu, Umut Menteş, Gökhan Özer, Umut Üzüm, Kamil Ergenekon, Fırat Güngör, Hacı Durdu Özer, Uğur Alpaslan, Ali Gürtaç

Goller: Dk.58 Abdullah Parıldak Dk.88 Arda Özkan(Görneç)

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

BTM Ligi’nin dün oynanan ilk final karşılaşması, Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda Görneç ile Akıncılar Vadili arasında oynandı. Karşılaşmayı Abdullah Parıldak ve Arda Özkan’ın golleriyle 2-0 kazanan Görneç, Birinci Lig’e terfi eden ilk takım oldu. Yeşil beyazlı oyuncular karşılamanın ardından büyük sevinç yaşadı.

 

1 Yıl aradan sonra yeniden Birinci Lig’e

Yeşil beyazlı takım 2015-16 sezonunda mücadele ettiği Birinci Lig’den BTM Ligi’ne düşmüştü. Bu yıl Birinci Lig hedefiyle sezona başlayan yeşil beyazlı ekip, mücadele ettiği BTM Ligi 3.Grubu’nun lideri olarak çıkmayı başarmıştı. Play – Off mücadelesinin ilkinde Yılmazköy’ü mağlup eden Görneç, dün Akıncılar Vadili karşısında oynadığı maçı da kazanarak 1 yıl aradan sonra yeniden Birinci Lig’e yükselmenin sevincini yaşadı.

 

Maça ilgi büyüktü

Görneç ile Akıncılar Vadili arasında Değirmenlik Sadık cemil Stadı’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımın da taraftarları takımlarını yalnız bırakmadı. Maçta herhangi b,ir olay çıkmazken, iki takım sahadan dostça ayrıldı.

 

Diğer terfi bugün belli olacak

BTM Ligi’nde bir final maçı da bugün oynanacak. Çanakkale ile Yıldırım, Mağusa Canbulat Stadı’nda Birinci Lig’e terfi etmek için mücadele verecek. 17.30’da başlayacak olan karşılaşmayı Emre Öztaşlı yönetecek.

 

Fotoğraf: Hüseyin ÖZBARIŞCI

Bu haber toplam 1998 defa okunmuştur