1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. GML, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne araç bağışında bulundu
GML, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne araç bağışında bulundu

GML, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne araç bağışında bulundu

Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencileri Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne araç bağışında bulundu.

A+A-

Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencileri Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne araç bağışında bulundu.

Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun da katıldığı bir etkinlikle araç Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Dr. Cansel Öztekiner’e teslim edildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenen törende yaklaşık bir yıl önce Girne –Değirmenlik yolunda okul otobüsünün kaza yapması sonucu hayatlarını kaybeden öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu balonlar gökyüzüne bırakıldı.

Etkinlikte konuşan Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, son dönemlerde ülkede yaşadığı memnuniyet verici olaylardan birinin bu anlamlı bağış olduğunu belirtti.

Sucuoğlu, Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencilerinin  harçlıklarından topladıkları 3-5 lira ile hem yaşlıların hem de engelli hastaların yararlanabileceği bir arabayı Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışladıklarını söyledi.  

Ülkenin bu tür olaylara gerçekten ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Bakan Sucuoğlu, diğer okulların da bu davranışı örnek alarak bu tür sosyal sorumluluk projelerinin genişletilmesi gerektiğini vurguladı.

Bakan Sucuoğlu öğrencilere hitaben , “Gençler bu hassasiyetinizi koruyun. Bu aynı zamanda eğitim yaşantınızda sosyal yaşantınızda başarıyı getiren en önemli faktörlerden bir tanesidir. Böyle hassas,  böyle sorumluluk sahibi gençler önümüzdeki süreçte bu topluma çok büyük katkı verecek olan ve başarılı olacak olan gençlerdir.  Dolayısı ile sizi canı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 2539 defa okunmuştur
Etiketler :