1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Girne’de zor randevu
Girne’de zor randevu

Girne’de zor randevu

K-Pet Süper Lig’de 11’inci haftanın en önemli maçında bu sezonun flaş ekibi Doğan Türk Birliği ile lider Yenicami karşı karşıya gelecek.

A+A-

Eren Şişik
K-Pet Süper Lig’de 11’inci haftanın en önemli maçında bu sezonun flaş ekibi Doğan Türk Birliği ile lider Yenicami karşı karşıya gelecek. Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanacak önemli maç öncesi iki takımın yıldız isimleri Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulundu

Kenan Oshan: “Güzel bir maç izlettireceğimize inanıyorum”
Doğan Türk Birliği’nde son iki sezondur ortaya koyduğu performansla otoritelerin taktirini kazanan 18 yaşındaki genç yıldız Kenan Oshan, zorlu maçla ilgili olarak, Yenicami’nin kendilerinin rakibi olmadığını ve Yenicami karşısında çıkaracakları puanın kendileri için artı bir puan olduğunu düşündüğünü söyledi. Kendi evlerinde oynadıkları için bu avantajı kullanmak istediklerini belirten Kenan “Girne’ye gelecek olan seyircilere güzel bir maç izlettireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Bayram Anday: “Gücümüzü ve takım ruhumu sahaya yansıtacağız”
Doğan Türk Birliği’nde son haftalarda ortaya koyduğu performansla takımına çok büyük katkı sağlayan Bayram Anday ise kritik maçla ilgili olarak, lider Yenicami’yi ağırlayacakları için maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Bayram, Yenicami’nin gücünü ve oyuncu kalitesini çok iyi bildiklerini fakat kendilerinin de son 5 haftadır iyi futbol oynadıklarını belirterek, “Mücadelemizi ve takım ruhumuzu sahaya yansıtarak liderden puan veya puanlar çıkarmamamız için hiçbir sebep yok” diye konuştu.

Mehmet Yıldız: “Kaybedecek bir şeyimiz yok, Yenicami’den korkmuyoruz”
Doğan Türk Birliği savunmasının en etkili isimlerinden olan ve genç yaşında oynadığı istikrarlı futbol ile göz dolduran Mehmet Yıldız ise maçla ilgili olarak, kaybedecek hiçbir şeyleri olmadığını ve Yenicami’den korkmadıklarını söyledi. Yıldız, her zaman yaptıkları gibi bu maçta da çıkıp kanlarının son damlasına kadar savaşacaklarını belirterek, kimsenin Doğan Türk Birliği’ne bu maçta şans tanımadığını fakat şansların eşit olacağını düşündüğünü kaydetti. Mehmet Yıldız, gelecek olan seyircilere çok güzel bir maç izlettireceklerini söyledi.

Tansel Ekingen: “Rakibimizden daha çok koşup maçı kazanacağız”
Yenicami’nin ve K-Pet Süper Lig’in geride kalan 10 haftadaki en golcü futbolcusu olan ve attığı gollerle takımını sırtlayan Tansel Ekingen, zorlu Doğan Türk Birliği maçıyla ilgili olarak, kendilerini çok zorlu bir deplasmanın beklediğini söyledi. Doğan Türk Birliği’nin şu an çok formda olduğunu ve çok mücadeleci bir futbol oynadığını bildiklerini söyleyen Tansel, her zaman yaptıkları gibi rakiplerinden daha çok koşacaklarını ve disiplinli bir futbol sahaya yansıtıp maçı kazanacaklarına inandığını kaydetti.

İbrahim Çıdamlı: “Üç puan almak için Doğan’dan daha iyi mücadele etmeliyiz”
Yenicami’de bu sezon ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan ve bu sezon aldığı sorumlulukla takıma çok büyük katkı sağlayan İbrahim Çıdamlı ise kritik maç ile ilgili olarak, ilk yarının bitmesine üç maç kaldığını ve bu üç maçı da kazanıp ilk devreyi puan farkıyla lider tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Doğan Türk Birliği maçının kolay geçmeyeceğini bildiklerini kaydeden Çıdamlı, “Genç, koşan ve her zaman açık futbol oynamayı düşünen bir takım. Bu deplasmandan üç puan almak için en az onlar kadar iyi mücadele etmemiz gerek.” diye konuşarak, üç puanı alıp yollarına devam etmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Peter Olayinka: “Fiziksel ve taktiksel açıdan onlardan iyiyiz”
Yenicami’de bu sezon kadroya katılan ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle rakip savunmaları yıpratan Peter Olayinka da zorlu maçla ilgili olarak, bu maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Özellikle son maçlarda iyi futbol oynadıklarını söyleyen Peter, fiziksel ve taktiksel açıdan Doğan Türk Birliği’nden daha iyi durumda olduklarını ve sahaya çıkıp maçı kazanacaklarını söyledi.

Bu haber toplam 1598 defa okunmuştur