1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Genç erkeklerde ÜKÜ – Yükseliş finali
Genç erkeklerde ÜKÜ – Yükseliş finali

Genç erkeklerde ÜKÜ – Yükseliş finali

Hentbol genç erkekler playoff yarı final serisi karşılaşmaları önceki akşam gerçekleşen Yükseliş – YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) müsabakası ile tamamlandı.

A+A-

Hentbol genç erkekler playoff yarı final serisi karşılaşmaları önceki akşam gerçekleşen Yükseliş – YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) müsabakası ile tamamlandı ve UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi)den sonra Yükseliş’de finale kaldı. Üç maç üzerinden iki yi bulan tur atlar şeklinde oynanan yarı final karşılaşmalarının ilkini kazanan Yükseliş ikinci karşılaşmada rakibine mağlup olmuştu. Finale kalan takımın belli olacağı üçüncü karşılaşmada rakibi YDÜ’yü 32-24 mağlup eden Yükseliş Finalde UKÜ’nün rakibi oldu. Final kkarşılaşmaları önümüzdeki Cumartesi akşamı oynanacak.

Genç bayanlarda final zamanı
Hentbol Genç bayanlar ligi bu akşam Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak üçüncülük ve final karşılaşmaları ile sona erecek. Günün ilk maçı saat 18.00’de Şahlan Spor ile Akdeniz Spor Birliği arasında oynanacak. Bu karşılaşmanın ardından saat 19.30’da UKÜ ile YDÜ şampiyon olabilmek için final maçında karşı karşıya gelecekler.

Büyük bayanlarda UKÜ avantajlı: 21-24
Hentbol büyük bayanlar yarı final serisi ilk karşılaşmasında YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) ile UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) mücadele etti. Baştan sona çekişmeli geçen karşılaşmayı UKÜ 24-21 kazanarak final yolunda avantaj elde etti. Büyük bayanlarda yarı final serisi ikinci karşılaşmaları 20 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur
Etiketler : ,