1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gazeteciler Maliye'de
Gazeteciler Maliye'de

Gazeteciler Maliye'de

 Gazetecilerden oluşan bir heyet, Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. 

A+A-


Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği'ni temsilen 'Geleneksel Medya Komitesi'nden oluşan bir heyet, Maliye Bakanı Olgun Amcaoğlu’nu ziyaret etti, görevinde başarılar diledi. 

Ziyarette kurumsal ve yaygın medyanın desteklenmesi yönündeki işbirlikleri görüşüldü, geçmişte, Olgun Amcaoğlu'nun Başbakanlık Müsteşarlığı döneminde attığı adımların geliştirilerek sürdürülmesi gündeme geldi. 

Bakanlık Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, bakanlıkta gerçekleşen ziyarette, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği Başkanı Sami Özuslu, Kıbrıs Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ali Baturay, Yenidüzen Gazetesi Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Cenk Mutluyakalı, Havadis Gazetesi Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün, Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat yer alırken, Maliye Bakanlığı Müsteşarı Cengiz Çoli de hazır bulundu. 

Yaklaşık bir saat süren görüşmede gazeteciler, Maliye Bakanı Amcaoğlu’na yeni üstlendiği görevde başarılar dilerken, ülkenin ekonomik konuları hakkında da görüş alış verişinde bulunuldu.

 

Bu haber toplam 1875 defa okunmuştur