1. HABERLER

  2. SPOR

  3. GAÜ Çetinkaya’da transfer hareketliliği
GAÜ Çetinkaya’da transfer hareketliliği

GAÜ Çetinkaya’da transfer hareketliliği

İbrahim Çıdamlı konusunda kulübü ile anlaşan GAÜ Çetinkaya’da gözler Erdinç, Serkan, Muammer ve Salih transferlerine çevrildi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de bu sezon iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan GAÜ Çetinkaya’da transfer girişimleri hız kazandı. Yenicami’den kiralık olarak İbrahim Çıdamlı konusunda prensip anlaşmasına varan sarı kırmızılı ekip, Yalova’nın yıldızları Erdinç Börekçi, Serkan Önet ve Muammer Tip ile de anlaşmaya vardı. Bu üç oyuncu konusunda Yalova ile yeniden görüşecek olan GAÜ Çetinkaya takımı, küçük pürüzlerin kaldığı transferleri bitirecek. Oyuncular ile görüşen ve maddi konularda anlaşma sağlayan sarı kırmızılı ekip 1-2 gün içerisinde bu transferleri de netliğe kavuşturacak.

 

Çıdamlı’da işlem tamam

Öte yandan sarı kırmızılı ekip İbrahim Çıdamlı konusunda oyuncunun bonservisini bulunduran Yenicami ile görüşüp prensip anlaşmasına vardı. Anlaşmayı doğrulayan Yenicami Başkanı Kaan Kaner, İbrahim Çıdamlı'yı 1 yıllığına GAÜ Çetinkaya’ya kiralama konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi. GAÜ Çetinkaya'nın önümüzdeki günlerde oyuncuya resmi imzayı attırması bekleniyor. 

 

Çıdamlı, daha önce Bostancı Bağcıl, Küçük Kaymaklı, Türkmenköy ve Yenicami takımlarında mücadele etmişti. Çıdamlı aynı zamanda bir dönem Türkiye Ligi ekiplerinden Kastamonuspor ve Erbaaspor'da da forma giymişti.   

 

Serhan Önet konusu

İç transferde de Serhan Önet’i takımda tutmaya çalışan GAÜ Çetinkaya, yıldız oyuncuyu göndermemekte kararlı. Özellikle Turan Altay’ın ısrarla kadroda görmek istediği Serhan Önet konusunda Başkan Asım Vehbi daha önceki açıklamalarında ‘Serhan satılık değil’ açıklamasını yapmıştı. Öte yandan GAÜ Çetinkaya kulübüne yakın bir kaynak, Serhan’a gelen herhangi bir teklifin olmadığını ve Küçük Kaymaklı’nın da Serhan konusunda bir girişim yapmadığını bildirdi.

 

Salih beklemede

Ozanköy ile ilgili süren belirsizlikten dolayı rahatsız olduğu iddia edilen Salih Güvensoy konusunda da GAÜ Çetinkaya’nın bekleyişte olduğu öğrenildi. Bu oyuncuya Ozanköy’e imza atmadan önce bir teklif yapan GAÜ Çetinkaya’nın aynı teklifi oyuncuya sunabileceği iddia edildi. Etik açıdan Ozanköy’ün durumunu bekleme niyetinde olan GAÜ Çetinkaya’nın, oyuncunun bu kulüple bağlarını koparması durumunda girişim yapacak.

 

Eko ve Sherman dönecek

Yabancı transferi konusunda da çalışmalarını sürdüren GAÜ Çetinkaya eski oyuncusu Barine Eko’yu yeniden takıma döndürdü. Eko’nun yanı sıra geçen sezonun devre arasında Dumlupınar’a giden Kpah Sherman’ı da takımda tutacak olan sarı kırmızılılar, menajerler aracılığıyla yeni yabancı oyuncular konusunda da girişim yapacak.

Bu haber toplam 2161 defa okunmuştur