1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. GAÜ Bahar Şenlikleri başladı
GAÜ Bahar Şenlikleri başladı

GAÜ Bahar Şenlikleri başladı

GAÜ Bahar Şenlikleri, Emre Aydın Konseriyle başladı.

A+A-

Her yıl farklı bir sosyal sorumuluk teması ile düzenlenen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Şenlikleri bu yıl “Be an Eagle Be One” sloganı çerçevesinde Telsim ana sponsorluğunda Girne Şehir Merkezinde düzenlenen geleneksel kortej yürüyüşü ve ardından GAÜ Millenium konser alanında gerçekleşen Emre Aydın Konseriyle başladı.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Uluslararası Spectrum Kongre Salonunda  gerçekleşen  GAÜ 2013 Bahar Şenlikleri açılış töreninde konuşma  gerçekleştiren GAÜ Genel Sekreteri Dr. Sualp Davut, 2012-2013 Akademik yılında yoğun tempoyla çalışarak büyük başarılara imza atıldığını belirterek, bu yorucu temponun ardından öğrenciler, akademisyenler ve personel olarak şenliklerin hak edildiğini belirtti.  GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner  konuşmasında, “Geleneksel olarak her yıl kutladığımız bahar şenlikleri yine eğlenceli bir programla başlıyor. Bu bahar şenliklerinin amacı sınavlardan önce , öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimnizin yorucu geçen yıl sonrasında yorgunluklarını gidermek ve sınavlar öncesinde moral toplamak” dedi. Açılış törenin  ardından GAÜ Lympic şenlik alanında stantların açılışı gerçekleştirilirken uluslararası öğrencilerin açmış olduğu stantlar renkli görüntülere sahne oldu.

  Girne Halkı Emre Aydın Konseriyle Doyasıya Eğlendi

GAÜ 2013 Bahar Şenlikleri  Açılış konseri olan Emre Aydın konseri  Alternatif Rock müzik sevenle doyasıya eğlendi. Girne Halkı ve Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Emre Aydın, en sevilen parçalarını hayranlarıyla paylaştı.

GAÜ 2013 Bahar Şenlikleri 8 Mayıs çarşamba günü yine birbirinden eğlenceli yarışamalar, oyunlar ve konserlerle devam edecek. 8 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00’da Her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Star Ses Yarışması  ardından “Arabella” dans gösterisi ve ünlü Dj Barış Gören’nin “Be One Party” Dj performansı sahne alacak.

Ayrıca GAÜ’den yapılan açıklamada, ayrıntılı bilgi ve detaylara www.gau.edu.tr adresinden ve 0(392) 650 2000 ext:1165 numaralı telefondan ulaşılabileceği bildirildi.

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur