1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Futbolun başarılıları ödüllerini aldı
Futbolun başarılıları ödüllerini aldı

Futbolun başarılıları ödüllerini aldı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) 2017 – 2018 sezonu Başarı Ödülleri Gecesi, Golden Tulip Otel’de gerçekleştirildi.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) 2017 – 2018 sezonu Başarı Ödülleri Gecesi, Golden Tulip Otel’de gerçekleştirildi. Gecede bir sezon boyunca başarılı olan kulüplere kupaları takdim edilirken bireysel ödüller de verildi.

 

Kamalı: “Başarılı olanları tebrik ederim”

Gecenin açılış konuşmasını KTFF 1. Başkanvekili Orçun Kamalı gerçekleştirdi. Kamalı Kıbrıs’ın kuzeyinde futbolun KTFF’nin 1955’te kurulmasının ardından 63 yıl önce başladığını belirtirken 57’nci sezonun geride kaldığını hatırlattı. Kamalı ilk futbol sezonunda 36 takımdan bugün 241 takıma gelindiğini ve altı binin üzerinde lisanslı sporcunun var olduğunu ifade etti. Gösterilen başarıyı her yıl düzenlenen gece ile kutlandığını söyleyen Kamalı, başarılı olanları tebrik etti.

 

Sertoğlu: “Londra’daki Kıbrıslı Türklere teşekkür ederim”

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu yaptığı konuşmada 8 buçuk yıllık görev süresini yarın (bugün) düzenlenecek Mali Genel Kurul’da sonlandıracağını söyledi. Kıbrıs Türk futbolunda Kıbrıs Türk Petrolleri’nin yaptığı sponsorlukla çığır açtığını belirten Sertoğlu, 8 buçuk yıllık dönemde el ele gönül gönüle futbola hizmet ettiklerini, K-Pet ile var olan sponsorluğun devam etmesini temenni etti. Görev süreleri boyunca futbolun bir noktaya geldiğini ifade eden Sertoğlu, CONIFA 2018 Dünya Kupası finalinde yaşattıkları güzelliklerden dolayı Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türklere ve milli takıma teşekkür etti.

 

Hüdaoğlu’ndan Dünya Kupası mesajı

Gecede konuşma yapan Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu, Kıbrıslı Türklerin küresel özlem ve duyguları olan, evrensel değer yargıları ile yaşayan insanlar olduğunu belirtti. Hüdaoğlu, bir takım statü sorunları yaşandığını, futbolun dünyalı olmanın somut örneği olduğunu söylerken şu sıralar Rusya’da devam eden Dünya Kupası’nı işaret ederek “Ekrandan izliyoruz ama bir gün oralarda olma inancını yitirmiş değiliz” dedi.

 

Ödüller takdim edildi

Konuşmaların ardından ödül takdimine geçildi. KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu federasyona katkı koyan sponsorlara birer teşekkür plaketi takdim etti. Ardından en başarılı kaleciler, gol krallıkları ve kraliçesi, başarılı teknik adamlar, CentilmenLig birincileri, liglerde derece elde eden ve şampiyon olan takımların yanı sıra kupa şampiyonlarına kupaları takdim edildi. Gece toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Mali Genel Kurul bugün

KTFF Mali Genel Kurul toplantısı bugün gerçekleştirilecek. 2017 – 2018 futbol sezonu Mali Genel Kurulu KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak.

Bu haber toplam 1483 defa okunmuştur
Etiketler : , ,