1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. FODER, Ozlem Acaroglu’nu konuk etti
FODER, Ozlem Acaroglu’nu konuk etti

FODER, Ozlem Acaroglu’nu konuk etti

Sanatçının fotoğrafları ulusal ve uluslararası sanat fuarlarında ve galerilerde ve 2017 yılında, Foto Fever Art Fair kapsamında, Paris Louvre Müzesi’nde Carrousel du Louvre’da sergilendi

A+A-

Mustafa Erkan

FODER, Özlem Acaroğlu'nu konuk etti. Eserleri ulusal ve uluslararası sanat fuarlarında sergilenen sanatçı, üniversitelerde ve kültür merkezlerinde söyleşiler ve fotoğraf gösterileri düzenlemekte ve 90’lı yılların başından beri fotoğraf  üretmektedir.   Sanatçının fotoğrafları ulusal ve uluslararası sanat fuarlarında ve galerilerde ve 2017 yılında, Foto Fever Art Fair kapsamında, Paris Louvre Müzesi’nde Carrousel du Louvre’da sergilendi. Anadolu'da, Edirne'den Kars'a, kuzeyden güneye doğru üretilen eserlerden derlenen pozlamalarının sunumu geçtiğimiz hafta sonu FODER Dernek Binası’nda gerçekleşti.                           

o1-031.jpg                                                                                

Sunumda son beş yıldır devam eden “Ses'sis Zamanlar” adlı fotoğraf projesi gösterimi yeraldı. Acaroğlu, çalıştığı LEE Nötr Yoğunluk Filtreleri ile ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı. Sunumla ilgili sohbet edildi. Ardından  Dernek başkanı Mehmet Gökyiğit tarafından Acaroğlu’na  teşekkür plaketi sunuldu.  

o2-024.jpg

o3-010.jpg

o43.jpg

 

Bu haber toplam 4276 defa okunmuştur
Etiketler : ,
Adres Kıbrıs 413 Sayısı ISSN 2672-7560

Adres Kıbrıs 413 Sayısı ISSN 2672-7560