1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Fidan diktiler
Fidan diktiler

Fidan diktiler

Lefkoşa Türk Belediyesi Necati Taşkın İlkokulu İzci Kolu’ndan çocukların ve velilerin katılımıya park alanına fidan dikti.

A+A-

Lefkoşa'nın en çok nüfus barındıran bölgesi olan Taşkınköy’de bir park alanına yeni fidanlar dikilerek, bölgenin ağaçlandırılması adına güzel bi adım daha atılmış oldu. Necati Taşkın İlkokulu İzci Kolu’ndan çocukların ve velilerin katıldığı anlamlı etkinlikte ilgili park alanına yeni fidanlar dikildi.
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Taşkınköy Muhtarı Derviş Dizliklioğlu, Park Bahçeler Şube Amiri Ferdiye Sav yanında ilgili şube personelleri ve izci liderleri Kadriye Cenkler, Hacer Çapkın, Şebnem Dağdelen’in katıldığı fidan dikimi ile park alanı daha da güzel bir görünüme kavuşturuldu.
Etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yapan izci lideri Kadriye Cenkler, ekilecek fidanların her hafta çocuklar tarafından bakımının ve sulanmasının sağlanacağını ifade ederken, gelecek yıla tüm fidanların büyümüş halde olacağının sözünü verdi.

Fellahoğlu: Şatafatlı iş değil, kalıcı iş yapıyoruz
LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu ise şatafatlı işler yapacak durumlarının olmadığını ifade ederek, daha anlamlı ve kalıcı işler yapmayı tercih ettiklerini vurguladı. Fellahoğlu, çocukların fidan dikme isteğinin çok anlamlı olduğunu vurgulayarak, bu mesajın topluma en iyi şekilde yayılmasını arzu etti. Kalıcı bir çalışma yapıldığını ifade eden Fellahoğlu, ekilen fidanların büyüyerek bölgenin yeşillenmesine fayda sağlayacağını vurguladı.
Konuşmaların ardından çocuklar ve velileri, şube çalışanlarının yardımları ile kendi isimlerini taşıyan fidanların dikimini gerçekleştirdi.

Bu haber toplam 2095 defa okunmuştur
Etiketler : ,