1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Evde ne varsa aldılar
Evde ne varsa aldılar

Evde ne varsa aldılar

Mağusa’da Raif Özer’e ait eve girerek hırsızlık yapmakla suçlanan 16 yaşındaki T.Ç ile 19 yaşındaki Mehmet Mavideniz tutuklandı…

A+A-

Gamze Baykur

Mağusa’da Raif Özer’e ait eve girerek klima, alüminyum pencere, gaz ocağı, bulaşık makinesi ve çamaşır makinesi sirkat etmekle suçlanan 16 yaşındaki T.Ç ile 19 yaşındaki Mehmet Mavideniz tutuklandı. “Ev açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı T.Ç ile Mehmet Mavideniz, tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle poliste tutuklu kalacaklar.

Pencereleri hurdacıya sattılar…
Meselenin tahkikat memuru Murat Arkoy, zanlı T.Ç (E-16) ile Mehmet Mavideniz’in 2014 yılı Ocak-Şubat ayları içerisinde Mağusa’da Raif Özer’e ait evi açarak içeri girdiklerini ve içeriden 3 adet klimanın dış ünitesini, 1 adet çamaşır makinesini, 2 adet gaz ocağını, 1 adet bulaşık makinesini ve 11 adet muhtelif ebatlarda alüminyum pencereyi yerinden sökerek sirkat ettiklerini açıkladı. Arkoy, sirkat edilen alüminyum pencerelerden 4 tanesinin Mağusa Serbest Liman Bölgesi’nde “Eramet” isimli hurdacıda bulunarak emare alındığını belirterek, diğer çalınan eşyaların arandığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Arkoy, her 2 zanlının da tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bu haber toplam 2569 defa okunmuştur
Etiketler : ,