1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Ela’da ‘özel’ gün!
Ela’da ‘özel’ gün!

Ela’da ‘özel’ gün!

Ela Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, hem baharın gelişini kutlamak, hem de özel gereksinimli çocukları sosyalleştirmek adına panayır düzenledi

A+A-

Ela Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, hem baharın gelişini kutlamak, hem de özel gereksinimli çocukları sosyalleştirmek adına panayır düzenledi. Cıvıl cıvıl geçen festivale aileleri ile katılan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Merkez Sorumlusu İzlem Dürüst: “Her şey çocuklarımız için, onlar sevinsin, sosyalleşsin, kaynaşsın diye…”

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Başkanı Günay Kibrit: “Özel çocuklarımızın bir festival ile 23 Nisan’ı kutlaması çok mutluluk verici.”

Dila ŞİMŞEK

Ela Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, baharın gelişini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamak adına dün panayır düzenledi.

Özel gereksinimli çocukların sosyalleşip insanlarla kaynaşması ve baharın tadını çıkarması için düzenlenen festivale katılım yüksek oldu.

Merkez Sorumlusu İzlem Dürüst, “Her şey çocuklarımız için, onlar sevinsin, sosyalleşsin, kaynaşsın diye. Bugün çocuklarımız çok mutlu ve bu sevinç her şeye değiyor” şeklinde konuştu.

 

Yiyecek ve içecek stantları kuruldu, yüz boyamalar yapıldı. Çocukların öğretmenleri ise panayır için makyaj ve kostüm ile kılık değiştirdi, çocukları eğlendirdi. Çocuklar sahne aldı, şarkı söyleyip dans etti.

Panayıra, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Genel Başkanı Günay Kibrit de katıldı. Günay Kibrit, “Özel çocuklarımızın bir festival ile 23 Nisan’ı kutlaması çok mutluluk verici. Özel çocuklara da çocuk olma hakkı verilmesi, böyle bir organizasyon yapılması çok gururlandırıcı. Burada olmaktan çok mutluyum” dedi.

t1-082.jpg

t2-081.jpg

Başbakan Tufan Erhürman ve eşi Nilden Erhürman, Ela Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından düzenlenen Bahar Gülleri Çocuk Şenliği’ne katıldı. Çocukların gösterilerini izleyen Başbakan Erhürman, stantları da ziyaret edip, yurttaşlarla sohbet etti. 

e2-040.jpg

e1-051.jpg

Bu haber toplam 2698 defa okunmuştur