
Dünyaca ünlü klasik gitarist Enrique Muñoz, Naci Talat Vakfı’nda sahne alacak
Dünyaca ünlü klasik gitarist Enrique Muñoz, 10 Ekim 2025 Cuma günü saat 20:00’de, Lefkoşa’nın kalbinde yer alan Naci Talat Vakfı’nda sahne alacak.
“Kuzey Kıbrıs 27. Uluslararası Bellapais Müzik Festivali”, bu kez Lefkoşa’da müzikseverlerle buluşuyor.
Tarihi dokusuyla Kıbrıs’ın en özel şehirlerinden biri olan Lefkoşa, festivalin unutulmaz konserlerinden birine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Dünyaca ünlü klasik gitarist Enrique Muñoz, 10 Ekim 2025 Cuma günü saat 20:00’de, Lefkoşa’nın kalbinde yer alan Naci Talat Vakfı’nda sahne alacak. Bu özel resital, klasik gitarın büyüleyici tınılarını tarihi Lefkoşa’nın atmosferiyle birleştirerek katılımcılara eşsiz bir müzik deneyimi sunacak.
Konser, ücretsiz olarak gerçekleşecek olup, bağışlar kabul edilecektir. Avrupa Festivaller Birliği üyesi olan Bellapais Müzik Festivali, bu etkinlikle birlikte kültürlerarası dostluk köprülerini güçlendirmeye ve Lefkoşa’yı uluslararası müzik sahnesinde daha görünür kılmaya devam ediyor.
Lefkoşa’da müzikseverler için unutulmaz bir gece sunacak olan bu konser, Enrique Muñoz’un zarif yorumları ve güçlü tekniğiyle klasik gitarın büyüsünü Lefkoşa’nın tarihi sokaklarına taşıyacak.
Detaylar:
Tarih: 10 Ekim 2025
Saat: 20:00
Yer: Naci Talat Vakfı, Surlariçi, Lefkoşa
Ücret: Ücretsiz (Bağışlar kabul edilmektedir)
ERAL ÖZOKTAY















