1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Dönmek İstemeyeceğiniz Tatil İmkânı: Kıbrıs Otelleri
Dönmek İstemeyeceğiniz Tatil İmkânı: Kıbrıs Otelleri

Dönmek İstemeyeceğiniz Tatil İmkânı: Kıbrıs Otelleri

Akdeniz’in en çok ilgi çeken adalarından biri olan Kıbrıs, dört mevsim boyunca tatilcilerin gözdesi olmayı başarır.

A+A-

YENIDUZEN ADVERTORIAL

Akdeniz’in en çok ilgi çeken adalarından biri olan Kıbrıs, dört mevsim boyunca tatilcilerin gözdesi olmayı başarır. Bol güneşli iklimi ve ince taneli kumlara sahip plajları sayesinde Kıbrıs’ta hayalinizdeki tatili yaşayabilirsiniz. Üstelik Türkiye’den Kıbrıs’a ulaşım da oldukça kolaydır. Uçaklı Kıbrıs otelleri arasından seçim yaparak ulaşımı ve konaklamayı tek seferde planlayabilirsiniz.

Dünyanın pek çok bölgesinden turist ağırlayan Kıbrıs otelleri, Girne başta olmak üzere adanın farklı bölgelerinde konumlanır. Kıbrıs şehir otelleri, deniz ve kara manzaralı odaları ile lüks ve yüksek konfor sunan tesislerdir. Bu tesisler arasından kendinize uygun olanı seçerek eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Kıbrıs otelleri her şey dâhil seçenekleri sayesinde misafirlerinin ihtiyaçlarını eksiksiz biçimde gidermeyi hedefler.

 

Kıbrıs Otellerinde Tatilin Keyfini Çıkarırken Yapabileceğiniz Aktiviteler

Kuzey Kıbrıs otellerinde misafirlerin keyifli vakit geçirebilmesi için pek çok ücretli ve ücretsiz aktivite mevcuttur. Tesislerin sunduğu hizmetler sayesinde sosyalleşebilir ve stres atabilirsiniz. Kıbrıs otellerinin pek çoğu; ücretsiz olarak mini golf, sauna, su jimnastiği, step aerobik ve dart gibi aktiviteler sunar. Bu olanaklar sayesinde unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Tatilinizin keyfini bambaşka bir boyuta taşıyacak olan ücretli aktiviteler ise dalış okulu, jet ski, rüzgâr sörfü ve parasailing şeklinde sıralanabilir. Dilerseniz tüm bu eğlenceli etkinlikler sonrasında tesislerde bulunan masaj hizmetlerinden yararlanabilir ve günün yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. Söz konusu aktivitelerin pek çoğu Güney Kıbrıs otellerinde de mevcuttur.

 

Kıbrıs Otellerinde Doyasıya Tatil Yapmanız için 5 Sebep

Kıbrıs otelleri, sundukları üstün kaliteli olanaklar sayesinde sıklıkla tercih edilir. Eşsiz Akdeniz iklimine sahip olan bu bölgede yer alan tesisler, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatır. Kıbrıs otelleri; pek çok eğlenceli aktivitenin yanı sıra masaj, sauna ve buhar odası gibi dinlendirici hizmetler de sunar. Konforunun ve kalitenin üst seviyede olduğu bu otellerde tatil yapmanız için 5 sebep:

  • Kuzey Kıbrıs seyahatiniz için yanınızda pasaport bulundurmanız veya vize almanız gerekmez. Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınızın yanınızda bulunması yeterlidir.
  • Kıbrıs’ın sıcak havası ve masmavi denizi sayesinde neredeyse her mevsim keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.
  • Çoğunluğu denize sıfır konumda bulunan Kıbrıs otelleri sayesinde eşsiz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Odadan çıkıp direkt olarak plaja inmenin keyfi için de bu tesisler tercih edilebilir.
  • Adadaki canlı gece hayatı sayesinde pek çok farklı eğlence mekânı keşfedebilirsiniz. Ayrıca tesislerin düzenlediği ve her zevke hitap eden etkinliklere katılabilirsiniz.
  • Otellerde düzenlenen pek çok konser sayesinde beğendiğiniz sanatçıların canlı performanslarına şahit olma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kıbrıs otelleri, farklı konseptleri sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Tesislerin pek çoğu balayındaki çiftlere özel imkânlar ve ikramlar sunar. Buna ek olarak birçok tesis; çocuklar için özel bakıcı, mini kulüp ve oyun bahçesi gibi hizmetlere sahiptir. Kıbrıs otelleri çocuklu aileler için de uygundur.

 

Kıbrıs Otelleri Rezervasyonu için Setur’un Size Özel Sunduğu Ayrıcalıkları İnceleyin!

Hayalini kurduğunuz tatile kavuşmak için Kıbrıs otellerine rezervasyonunuzu Setur aracılığıyla yapabilirsiniz. Setur’un sahip olduğu gelişmiş kullanıcı arayüzünün filtreleme seçenekleriyle dilediğiniz tesiste son derece pratik bir şekilde yer ayırtabilirsiniz. Ayrıca Setur’un anlaşmalı olduğu Kıbrıs otelleri, erken rezervasyonlarda %50’ye varan indirimler de sunar. Kampanyalardan yararlanarak tatilinizi bütçenize uygun bir şekilde planlayabilirsiniz. Dilerseniz Setur’daki yurt dışı turları arasından da seçim yapabilir ve unutulmaz tatil deneyiminin kapılarını aralayabilirsiniz. Tatilin anlamı huzur ve eğlenceyse Setur, ayrıcalıklarıyla hizmetinizde!

Bu haber toplam 2584 defa okunmuştur