1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Doğaya 300 fidan
Doğaya 300 fidan

Doğaya 300 fidan

Mağusa Kaymakamlık Koruluğu diye bilinen yerde Her Daim Dostlar’ın öncülüğünde yaklaşık 300 adet fidan dikildi.

A+A-

Mağusa Kaymakamlık Koruluğu diye bilinen yerde Her Daim Dostlar’ın öncülüğünde yaklaşık 300 adet fidan dikildi.

Her Daim Dostlar’ın girişimiyle Kaymakamlığın uygun bulması ve gereken izni vermesi, Mağusa Belediyesi’nin lojistik destek sağlaması Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığını’nda gerekli fidanları sağlaması sonucunda etkinliğe katılan yurtsever yurttaşlar büyük bir mutluluk ile fidanları toprakla buluşturdu.

Etkinlikte fıstık çamı, efkalito, akasya ve harnup fidanları dikildi. Etkinliğin sonunda Her Daim Dostlar adına konuşan Yusuf Şentuğ böyle güzel bir etkinliği yapmış oldukları için çok mutlu olduklarını katkı koyan herkese çok teşekkür ettiklerini belirtti. Kaymakam Kemal Serpal de konuşmasında böylesi güzel bir girişim için Her Daim Dostlar ı kutladı ve katılanlara teşekkür etti.

Tarım Bakanı Erkut Şahali ise fidan dikmek için planları olduğunu bu etkinliğin bu yılın ilk fidan dikme etkinliği olduğunu Her Daim Dostlar ı takdir ve ilgi ile izlediğini ve doğaya yaptıkları katkı için teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda fidanların dikimi için çukurları açan Halil Seven ve ona yardım eden Kemal Onbaşıya Her Daim Dostlar adına teşekkür belgesi verildi.

Mağusa Belediyesi etkinliğe katılanlara etkinlik sonrası sandviç ve meyve suyu ikram etti.

Bu haber toplam 1882 defa okunmuştur