1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Doğal Güzellikleriyle Öne Çıkan Erikli'de Tatil Planı
Doğal Güzellikleriyle Öne Çıkan Erikli'de Tatil Planı

Doğal Güzellikleriyle Öne Çıkan Erikli'de Tatil Planı

Erikli’nin birbirinden güzel sahillerinde denize girerek serinleyebilir, su sporlarıyla uğraşmayı seviyorsanız burada su sporu yapma imkanına da sahip olabilirsiniz.

A+A-

 

YENİDUZEN ADVETORIAL

Doğal güzellikleriyle öne çıkan Erikli, Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı bir köy olma özelliği gösteriyor. Yaz tatilinizi Erikli’de yapabilir ve keyifli anılar biriktirebilirsiniz. Trakya yöresinin en gözde tatil noktalarından biri olan Erikli her yıl pek çok turisti ağırlıyor. Erikli’nin birbirinden güzel sahillerinde denize girerek serinleyebilir, su sporlarıyla uğraşmayı seviyorsanız burada su sporu yapma imkanına da sahip olabilirsiniz. İstanbul’a yakın olması sebebi ile de sıklıkla tercih edilen Erikli özellikle haftasonu kaçamağı için de tercih edilebilecek lokasyonlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Haftanın yorgunluğunu atmak ve şehir hayatına kısa bir es vermek için siz de Erikli’yi ziyaret ederek deşarj olabilirsiniz. 

 

Erikli'ye Neden Gitmelisiniz?

Saros Körfezini görmek isteyen turistlerin de sıklıkla ziyaret ettiği, kendini temizleme özelliği ile dikkat çeken deniz bölgenin önemli noktalarından biri oluyor. Erikli, Saros körfezi başta olmak üzere doğal güzellikleri sebebi ile ziyaret ediliyor. Özellikle yaz aylarında yapmak istediğiniz deniz tatili için ideal plajlara sahiptir. Aynı zamanda diğer popüler tatil bölgeleri gibi tıka basa dolu olmadığı için çok daha sakin bir şekilde kafanızı dinlemeniz mümkün olur. Erikli’de kendinizi bulabilir, sevdiklerinizle birlikte doğayla baş başa bir tatil planı oluşturabilirsiniz. Erikli özellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilir. Bölgenin sakin bir köy olması bunda en büyük etkendir. Erikli Tuz Gölü ve Gökçedere Tabiat Parkı da bölgeyi ziyaret etme nedenleriniz arasında yer alabilir.

 

Erikli'de Konaklama Seçenekleri

Erikli oteller bakımından oldukça zengindir. Kendi ihtiyacınıza ve tercihlerinize göre dilediğiniz bir otel konseptinde konaklamanız mümkün olur. Erikli denize sıfır oteller bölgede tercih edebileceğiniz önemli seçeneklerden bir tanesi olur. Erikli’nin doğa harikası masmavi denizi ile güne başlamak için deniz gören oda seçimi yapabilirsiniz. Neredekal.com üzerinden kendinize en uygun olan otel seçeneklerini görüntüleyebilir, otellerin sağladıkları hizmetleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Kendinize en uygun olan otel seçimini yapmak için sitede yer alan filtrelerden de yardım alabilirsiniz. Bu sayede en uygun fiyatlı bir otele rezervasyon yaptırabilir, keyifli bir tatil geçirmek için fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz. 

Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur