1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Devler aynı sahneyi paylaşıyor…
Devler aynı sahneyi paylaşıyor…

Devler aynı sahneyi paylaşıyor…

Cem Köksal, Gür Akad, Çağatay Ateş, Mert Topel ve Alpay Şalt’ın yanında Türkiye’nin en iyi rock vokalistleri arasında gösterilen Yusuf Uğurer de Lefkoşa’da The Doors Bar sahnesinde olacak.

A+A-

Türkiye’nin önde gelen gitar virtüözlerinin bir araya gelip konserler verdiği Gitarizma projesi geçtiğimiz Ocak ayından sonra yeniden ülkemizde konser vermeye hazırlanıyor. Güçlü referansları ve canlı sahne performansları ile tanınan Cem Köksal, Gür Akad, Çağatay Ateş, Mert Topel ve Alpay Şalt’ın yanında Türkiye’nin en iyi rock vokalistleri arasında gösterilen Yusuf Uğurer de Lefkoşa’da The Doors Bar sahnesinde olacak.

Geçtiğimiz konserde olduğu gibi ülkemizi uluslararası alanda temsil eden Okan Ersan da grubun Kıbrıs konserinde yeniden aynı sahneyi paylaşacak.
Türkiye’de büyük kitleleri peşinden sürüklemiş, dünyaca ünlü müzisyenlerle büyük konserlere imza atmış Gitarizma 13 Nisan Cumartesi gecesi Lefkoşa The Doors Bar sahnesinde konserini gerçekleştirecek. Konser biletlerinin rezervasyon ile satılacağı gecede bilet fiyatlarının 30 TL olacağı ve rezervasyonların 0533 824 0852 - 0533 868 68 47 numaralı telefonlardan yapılabileceği organizatörler tarafından açıklandı. YD

Bu haber toplam 1917 defa okunmuştur