1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Desteklemeye hazırım”
“Desteklemeye hazırım”

“Desteklemeye hazırım”

Fransa’nın Kıbrıs Büyükelçisi Jean-Luc Florent, Güney Lefkoşa’da Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) liderleri ile bir araya geldi.

A+A-

Eren ŞİŞİK

Fransa’nın Kıbrıs Büyükelçisi Jean-Luc Florent, Güney Lefkoşa’da Kıbrıs Futbol Federasyonu  (KOP) ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) liderleri ile bir araya geldi. Florent, Kıbrıs'ta iki tarafın, Kıbrıs futbolunu yeniden birleştirmek için ortaklaşa kabul edilen önlemlerin uygulanmasına yönelik çabaları desteklemeye hazır olduğunu ifade etti.
Yenidüzen Spor Servisi’ne konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Fransız Büyükelçi’yle “Geçici Düzenleme Metni” konusunda bir görüşme gerçekleştiğini ve Florent’in de Kıbrıs futbolunun birleşmesini desteklediğini söyledi.

Liderlerle ayrı ayrı görüştü
Fransa Büyükelçiliği tarafından yapılan açıklamada, Florent, iki taraf arasında kabul edilen geçici düzenlemeyi görüşmek üzere, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu ve Kıbrıs Futbol Federasyonu Başkanı Costakis Koutsokoumnis ile ayrı ayrı görüşmeler gerçekleştirdi.

İki tarafı da kutladı
Fransa Büyükelçisi Jean-Luc Florent’in iki başkanı da, Kıbrıs futbolunu yeniden birleştirmeyi hedefleyen bu tarihi düzenlemenin imzalanması ve onaylanmasından dolayı kutladığı öğrenildi. Görüşme sonunda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Jean-Luc Florent’e plaket takdim etti.

Bu haber toplam 1567 defa okunmuştur
Etiketler : ,