1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dernekler birleşti
Dernekler birleşti

Dernekler birleşti

Ülkemizde faaliyet gösteren Fenerbahçe Taraftar Dernekleri geçtiğimiz gün Golden Tulip Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla birleştiklerini açıkladılar

A+A-

Çağan Kutgüner
Ülkemizde iki tane bulunan Kıbrıs Türk Fenerbahçe Taraftar Derneği ile KKTC Fenerbahçe Taraftar Derneği geçtiğimiz gün Golden Tulip Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla birleştiklerini açıkladılar. Geçtiğimiz yıl açılan ve son olarak geçtiğimiz hafta kapatılan Kuzey Kıbrıs Fenerbahçe Taraftar Derneği başkan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında dernek başkanları birbirleriyle el sıkışarak birlik ve beraberlik çağrısında bulundular. Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin dışında Fenerbahçe’ye gönül verenlerin de katıldığı toplantıda Milletvekili Tahsin Ertuğruloğlu’nun da toplantıya katıldığı gözlerden kaçmadı.
Yapılan basın açıklamasında iki dernek arasındaki sıkıntıların bu sezon oynanan AEL – Fenerbahçe maçıyla birlikte iyiye gittiğini, bu durumu daha da ileriye taşıma adına birleştikleri belirtilirken önemli olanın Fenerbahçe’ye destek verilmesi olduğu vurgulandı.

Bu haber toplam 1699 defa okunmuştur
Etiketler :