1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Deniz Denner ‘Platres’te rakiplerini geride bıraktı
Deniz Denner ‘Platres’te rakiplerini geride bıraktı

Deniz Denner ‘Platres’te rakiplerini geride bıraktı

Deniz Denner- Ömer Topçu ikilisi Platres'te 30 ekibin start aldığı yarışta tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı

A+A-

 

Geçtiğimiz Pazar günü Kıbrıs’ın güneyinde en önemli yarış olan PLATRES HİLL CLİMB rallisine katılan tek Kıbrıslı Türk Ralli pilotu Deniz Denner- Ömer Topçu ikilisi 30 ekibin start aldığı yarışta tüm rakiplerini geride bırakarak birincilik kürsüsüne çıktı. 30 aracın yarıştığı rallide Denner, 4 etapta en iyi zamanlara imza atarak etap rekorunu da elde etti ve genel klasman birincisi oldu.

DENNER “ BELKİ RÜYAYDI, BELKİ ZORDU AMA OLDU “

Deniz Denner yarış sonrası yaptığı açıklamada, “Belki rüyaydı, belki zordu ama oldu”. Dener, Kıbrıs’ın güneyinde tek Kıbrıslı Türk yarışçı olarak 30 pilotu geride bırakarak klasman birincisi olmalarında emeği geçen tüm teknik ekibe teşekkür ederken, destek veren herkese de teşekkürlerini şu şekilde dile getirdi, “Güney Kıbrıs’ın en önemli hill climb yarışı olan Platres’te, yarışan 30 ekibin arasında,4 etapta da en iyi zamanlara imza atıp etap rekorunu da elde ederek genel klasman birinciliği ile dönüyoruz. Yanımızda olan herkese teşekkürler”.

 

 

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur
Etiketler :