1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dayı’dan Türkiye rekoru
Dayı’dan Türkiye rekoru

Dayı’dan Türkiye rekoru

İLK ÜÇTE ÜLKEMİZDEN ÜÇ İSİM... Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından 26-29 Ekim tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda ilk üç sırayı Kıbrıslı Türkler aldı.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi
Geçtiğimiz hafta Mersin’de Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası’nda atıcılarımız başarılı dereceler alırken, Kağan Dayı Skeet dalında Türkiye Gençler Rekoru’nun yeni sahibi oldu.
Mersin’de 26-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından organize edilen Cumhuriyet Kupası’na ülkemiz atıcıları da katıldı. Üç gün gerçekleşen organizasyon sonunda ilk üç sırada Kıbrıslı Türk atıcılarının yer alması memnuniyet yarattı. Birinciliği Ali Çeler’in aldığı müsabakalarda, Salahi Zaimoğlu ikinci ve Kağan Dayı üçüncü olarak kürsüye çıktı.

Dayı’dan yeni Türkiye rekoru
Cumhuriyet Kupası’nda atıcılarımızın kürsüye çıkma başarısının yanı sıra Kağan Dayı yeni Türkiye Gençler Rekoru’nun sahibi oldu. Dayı daha önce skeet dalında İzmir’de bu yıl Ali Çeler’in sahip olduğu 108/125’lik rekoru 114/125 olarak geliştirdi ve rekor kırdı. Milli takım kafilesi olarak Türkiye’de elde edilen dereceler ve kırılan bu rekor kafilede memnuniyet yarattı.

Dayı: “Rekor kırdığım için mutluyum”
Yenidüzen Spor Servisi’nin konuğu olan Türkiye Gençler Rekortmeni Kağan Dayı, elde ettiği bu başardından dolayı memnun olduğunu dile getirdi. Dayı 6 yıldır bu sporla uğraştığını belirtirken Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü adına yarıştığını belirtti. Dayı “Rekoru kırmak için atışlarımı bilerek yaptım. Ayrıca üçüncü olarak kürsüye çıktım. Orada bize büyük ilgi gösterdiler. Türkiye Gençler Rekoru’nu kırdığım için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2258 defa okunmuştur
Etiketler :