1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Cumartesine kadar bir şey çıkar mı bilmiyorum”
“Cumartesine kadar bir şey çıkar mı bilmiyorum”

“Cumartesine kadar bir şey çıkar mı bilmiyorum”

Halkın Partisi Genel Başkan Vekili Yenal Senin, katıldığı programda yaptığı açıklamada, ne bakanlık ne de isim pazarlığı yapıldığını savundu, UBP ile bir takım görüşmeler yapıldığını, fikirlerin ortaya konduğunu söyledi.

A+A-

Halkın Partisi Genel Başkan Vekili Yenal Senin, katıldığı programda gelişen son süreci değerlendirdi. Senin, HP kanadından bir açıklama yapılmadığı takdirde çıkan hiçbir haberin doğru olmadığını kaydetti. UBP ile bir takım görüşmeler yapıldığını, fikirlerin ortaya konduğunu ifade eden Senin, “Anlaştık bitti söz konusu değildir” dedi.

Seçim hükümeti kurulsa da adımları dikkatli atmak gerektiğine değinen Senin, “Bakanlıklar konusunda sıkıntı söz konusu değildir. Ne bakanlık ne de isim pazarlığı yapıldı. Cumartesine kadar bir şey çıkar mı bilmiyorum. Olmamış bir olgu üzerine bağlayıcı konuşmak doğru olmaz. Bugün için görüşme olur mu bir şey söyleyemem, dün bir toplantı yaptık partimden her hangi bir istifa söz konusu değildir. Sağlıksız bilgilerin ortadan kalkması adına dün bir paylaşım yaptım. Vekillerime güvenim tamdır” dedi.

Bu haber toplam 2277 defa okunmuştur