1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. CTP heyetinden Sarıçizmeli’ye destek ziyareti
CTP heyetinden Sarıçizmeli’ye destek ziyareti

CTP heyetinden Sarıçizmeli’ye destek ziyareti

Mehmetçik Bölgesi İmar Planı ile ilgili sürecin uzatılmasını protesto eden Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’ye Cumhuriyetçi Türk Partisi Heyeti destek ziyaretinde bulundu.

A+A-

Mehmetçik Bölgesi İmar Planı ile ilgili sürecin uzatılmasını protesto eden Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’ye Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Heyeti destek ziyaretinde bulundu. Yaklaşık bir hafta önce Turizm Bakanlığı önünde çadır kurarak eylem başlatan Cemil Sarıçizmeli, hükümetin bölgeye olan duyarsızlığına tepki gösteriyor. Ziyarette Genel Başkanı Tufan Erhürman’a milletvekilleri de eşlik etti.

Erhürman: Sarıçizmeli’nin haklı eylemine destek veriyoruz

Destek ziyareti sırasında söz alan CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli’nin haklı eylemine destek verdiklerini belirtti. Azınlık Hükümeti’nin artık miadını doldurduğunu vurgulayan Erhürman, söz konusu bölgeye olan duyarsızlığın kabul edilemeyeceğini söyledi. İmar Planı ile ilgili sürecin daha fazla uzatılmaması gerektiğini ifade eden Erhürman, Azınlık Hükümeti’nin her alanda halka zarar vermeye devam ettiğini ekledi.

c1-180.jpg

c3-081.jpg

Sarıçizmeli: Şehir Planlama Dairesi gereğini yapmalı

Sarıçizmeli, İmar Yasası uyarınca, imar planının hazırlanmasının zorunluluk olduğuna dikkat çekerken Mehmetçik İmar Planı Tasarısı’nın, Birleşik Kurul’da usulüne uygun olarak görüşülmesi için Şehir Planlama Dairesi’nin gereğini yapmasını talep etti.

c2-161.jpg

c4-037.jpg

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur
Etiketler : ,