1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. CTP dernek ziyaretlerine devam ediyor
CTP dernek ziyaretlerine devam ediyor

CTP dernek ziyaretlerine devam ediyor

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Hasta Hakları Derneği Yönetim Kurulu’nu, Psikolojik İlk Yardım Grubu’nu, Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği’ni ve Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni (ZAYDER) ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Hasta Hakları Derneği Yönetim Kurulu’nu, Psikolojik İlk Yardım Grubu’nu, Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği’ni ve Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni (ZAYDER) ziyaret etti.

Tufan Erhürman’a ziyaretleri sırasında bazı milletvekilleri de eşlik etti. Hasta Hakları Derneği’nde Psikolojik İlk Yardım Grubu ile bir araya gelen CTP heyeti ardından Kıbrıs Türk Psikologlar Derneği’ni de ziyaret etti ve deprem sonrası yaşanan travmalarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kısa, orta ve uzun vadede yapılabilecek çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet ZAYDER’e de ziyaret gerçekleştirdi, içinde bulunduğumuz dönemde yapılan çalışmalar ve yardımlarla ilgili ZAYDER yetkililerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 981 defa okunmuştur
Etiketler : ,