1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Creditwest Bank çalışanları yeni yılı Emre Altuğ ile kutladı
Creditwest Bank çalışanları yeni yılı Emre Altuğ ile kutladı

Creditwest Bank çalışanları yeni yılı Emre Altuğ ile kutladı

Creditwest çalışanı  başarılı ve verimli geçen 2018 yılının yorgunluğunu Kaya Palazzo Otel’de düzenlenen muhteşem yılbaşı partisinde attı.

A+A-

Kuzey Kıbrıs genelindeki 12 Creditwest Bank Şubesi, Creditwest Bank Genel Müdürlük, Creditwest Insurance ve Creditwest Finance’ın 270 Creditwest çalışanı  başarılı ve verimli geçen 2018 yılının yorgunluğunu Kaya Palazzo Otel’de düzenlenen muhteşem yılbaşı partisinde attı.

Creditwest Geleneksel Yılbaşı Partisinde 10., 15. ve 20. yılını dolduran 24 çalışanlarına  kıdem plaketleri ve  altın rozetleri Altınbaş Holding ve Creditwest Bank yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.

Etkinliğe Creditwest Bank Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Altınbaş, Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sofu Altınbaş, YK Üyeleri Vakkas Altınbaş, İnan Altınbaş, Cengiz Biçer ve Finans Grup Başkanı İhsan Uğur Delikanlı katıldı.

Creditwest Bank’tan ise YK üyesi Mustafa Yorulmaz ve ÇOHAV (Kıbrıs Çocuk Hastalıkları Araştırma, Önleme ve Tedavi Vakfı)Başkanı Sedef Altınbaş Akacan katılarak kıdem plaketleri ile altın rozetleri takdim edip kısa birer konuşma yaptı.

Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer gecede çalışanlara seslenerek;    2018 yılında öngörülemeyen ekonomik gelişmelerin etkisiyle zor bir yıl geçirildiğini ancak Creditwest çalışanlarının üstün ve özverili çalışmalarıyla kriz dönemini başarıyla geçirdiklerini söyledi. Zaheer, değişimin çok önemli olduğunu 2019 yılında da değişim projelerine devam edeceklerini söyleyerek tüm çalışanlarının ve KKTC halkının yeni yılını kutladı.

cw2-001.jpg

cw1-001.jpg

cw3.jpg

cw4.jpg

Geceye Emre Altuğ sahne alarak en güzel şarkılarını Creditwest için seslendirdi.

 

Bu haber toplam 3093 defa okunmuştur
Etiketler :