1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Creditwest Bank çalışanları ‘Finansal Analiz’ eğitimi aldı
Creditwest Bank çalışanları ‘Finansal Analiz’ eğitimi aldı

Creditwest Bank çalışanları ‘Finansal Analiz’ eğitimi aldı

Pandemi süresince online düzenlenen eğitimlerin ardından yüz yüze eğitim programlarına başlandı.

A+A-

Creditwest Bank, insan kaynağına verdiği önem doğrultusunda çalışanlarının uzmanlık konularına göre sürekli eğitim ve gelişim programları düzenlemeye devam ediyor. Pandemi süresince online düzenlenen eğitimlerin ardından yüz yüze eğitim programlarına başlandı.

Geçtiğimiz hafta Creditwest Yöneticileri ve Müşteri Temsilcilerinden oluşan bir ekip TIM Danışmanlık eğitim şirketinden ‘Kredi Değerlendirme Sürecinde Şirket Mali Verilerinin Analizi’ konulu 4 günlük bir eğitim aldı.

Türkiye’de bankacılık sektöründe önemli tecrübeleri olan ve İstanbul Blockchain Women topluluğunun Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten uzman Ebru Güven tarafından verilen eğitim mevcut ekonomik gelişmeler doğrultusunda işletmelerin Bilanço Analizi yapılarak  ihtiyaçlarının belirlenmesi ve kredi yapılarının analizi konulu pratik  bilgileri içermekteydi.

Eğitim sonunda katılımcılar müşterilerin mali tabloları analiz ederek müşteriyi daha iyi tanımayı, analiz tekniklerini uygulamalı olarak kullanarak kredi değerliliği çalışmasını yapmış oldu.  

Pekel: Müşteri temsilcilerimiz  finansal danışmanlık hizmeti veriyor

Konu ile ilgili bilgi veren Mali Kontrol ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel, Mali Tabloların günümüz ekonomik koşullarındaki gelişimini takip edecek düzeyde olan müşteri temsicilerinin, Kuzey Kıbrıs’taki ticari işletmelere finansal danışmanlık vermekte olduğunu  belirtti. Pekel, üst yönetim dahil bu eğitimi alan Creditwest çalışanlarının, ticari müşterilerin ilerideki nakit akışına destek olacak uygun ürünleri önerebildiğini,  aynı zamanda kredi yönetimi konusunda da daha fazla uzmanlaştığını belirtti.

Mali Kontrol ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Şahin Pekel, Creditwest Bank çalışanlarının konusunda uzman ve sektörde fark yaratacak düzeye gelmek için eğitim programlarına devam edeceklerini  de ekledi.

 

Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur
Etiketler :