1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Çocuklarınız için En Güvenli Akülü Arabalar Peg Perego'da!
Çocuklarınız için En Güvenli Akülü Arabalar Peg Perego'da!

Çocuklarınız için En Güvenli Akülü Arabalar Peg Perego'da!

Bebekler hareket kabiliyeti kazandıktan sonra çevrelerini araştırma ve keşfetme isteğiyle çok daha enerjik ve ilgi çekici oyunlar oynamak isterler.

A+A-

YENIDUZEN ADVERTORIAL

Bebekler hareket kabiliyeti kazandıktan sonra çevrelerini araştırma ve keşfetme isteğiyle çok daha enerjik ve ilgi çekici oyunlar oynamak isterler. Gün boyu enerjileri eksilmeyen çocuklar için açık hava etkinlikleri ayrı bir önem kazanır. Akülü arabalar; araba ve jeep gibi modelleri ile taşıt düşkünü çocuklar için en eğlenceli açık hava oyuncakları haline gelir.

 

Macerasever Çocuklarınız için Rengarenk Akülü Araba Modelleri

Akülü araba modelleri dış mekanda özgürce oynamak isteyen çocuklar için mükemmel bir seçenektir. Dış görünümleri, farları, emniyet kemerleri, kornaları ve kullanım özellikleri ile gerçeğini aratmayan akülü arabalar; birbirinden farklı modeller halinde çocukların beğenilerine seslenir. Spor arabaların yanı sıra off-road (arazi) tasarımına sahip jeep’ler konforlu ve eğlenceli özellikleri ile çocukların açık hava oyunlarına eğlence katar.

 

Peg Perego Akülü Araba Özellikleri

Peg Perego akülü arabaları gerçekçi modelleri sayesinde çocukların gerçek bir araba kullanıyormuş gibi kendilerini özgür hissetmelerini sağlar. İleri ve geri vites özelliği, eğimli arazide sürüş kapasitesinin bulunması mekandan bağımsız sürüş olanağı sunar. Gerçekçi kornası, emniyet kemerleri, FM radyo ve MP3 girişleri, LED ışıkları, fren ve gaz pedalları ile akülü arabalar çocukların açık havanın tadını doyasıya çıkarmalarına vesile olur. Üstelik ebeveyn kontrolü özelliği denetimin daima elinizde olmasına imkan tanır.

Açık Hava Etkinliklerini Eğlenceli Hale Getiren Akülü Arabalar

Peg Perego akülü araba modelleri ile çocuğunuzla geçirdiğiniz zamanı daha keyifli hale getirebilirsiniz. Üstelik uzun ömürlü aküsü ile eğlenceli anlarınızın yarıda kalma riski de ortadan kalkar. Çift kişilik tasarımlar arkadaş ya da kardeşlerle birlikte eğlencenin ikiye katlanmasını sağlar. Direksiyon, gaz ve fren pedalları ile arabayı dilediği gibi kullanan çocuklar özgürce oyun oynamanın keyfine varır. Yüksek koruma sunan emniyet kemerleri, yumuşak duruş sağlayan frenler ve ebeveyn kontrollü sürüş özelliği anne babaların içini rahat ettirir. Siz de açık hava etkinliklerini çok daha eğlenceli hale getirmek için hemen Peg Perego akülü araba fiyatlarını inceleyerek en iyi akülü araba modellerine Kraft güvencesi ile ulaşabilirsiniz.

 

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur