1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Çocukları ve torunları için yardım çağrısı
Çocukları ve torunları için yardım çağrısı

Çocukları ve torunları için yardım çağrısı

Ercan-İskele anayolu üzerinde geçtiğimiz gün feci şekilde hayatını kaybeden Kaleil Bowan ile 56 yaşındaki Emine Bowan’ın çocukları ve torunları için yardım kampanyası başlatıldı.

A+A-

YENİDÜZEN

Ercan-İskele anayolu üzerinde geçtiğimiz gün çakıl yüklü kamyonun altında kalarak, feci şekilde hayatını kaybeden Yenierenköy’de sakin 55 yaşındaki Kaleil Bowan ile 56 yaşındaki Emine Bowan’ın çocukları ve torunları için yardım kampanyası başlatıldı.

Yenierenköy Belediyesi, anne ve babasını trafik kazasında kaybeden 5 çocuk ve 2 torun ile ilgili bağış çağrısında bulundu, duyarlı kişilerin belediyeye başvurması istendi.

YENİDÜZEN’e bilgi veren belediye başkanı Emrah Yeşilırmak, Bowan ailesinin evlerinin oldukça kötü durumda olduğunu ve maddi sıkıntı yaşadıklarını kaydetti.

Kaleil Bowan ile Emine Bowan’ın yaşamını yitirmesinin ardından çocukları ve torunları için bağış toplamaya başladıklarını söyleyen Yeşilırmak, duyarlı vatandaşların yardım kampanyasına destek vermesini istedi.

“Evleri yaşanacak gibi değil. Tuvalet, banyoları yok” diyen Yeşilırmak, yardım kampanyası sonrasında bölgedeki bazı esnafların inşaat malzemesi bağışında bulunduğunu, belediye ekiplerinin de evde gerekli tadilat çalışmalarına başladığını kaydetti.

 

Kaza nasıl olmuştu?

Hansoy Petrol istasyonu önünde 23 Haziran’da saat 17.15’te meydana gelen kazada,  çakıl yüklü bir kamyon, yol içerisine devrilmiş, o esnada yoldan geçen bir araç kamyonun altında kalmıştı.

Çakıl yüklü kamyonun altında kalan FM 897 plakalı araçta, Yenierenköy’de sakin 55 yaşındaki Kaleil Bowan ile 56 yaşındaki Emine Bowan feci şekilde yaşamını yitirmişti.

Olay sonrası yaralanan kamyon şoförü 57 yaşındaki M.K tutuklanmıştı.

 

Bu haber toplam 7865 defa okunmuştur