1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Ciklos’ta tecavüz vakası
Ciklos’ta tecavüz vakası

Ciklos’ta tecavüz vakası

Girne’de eski kız arkadaşına tecavüz ettiği iddiası ile tutuklanan G.K. (E 27), dün çıkarıldığı Girne kaza mahkemesinde üç gün tutukluluk aldı.

A+A-

Girne’de, askeri bölge olarak bilinen Güven Park bölgesinde, eski kız arkadaşına tecavüz etti iddiası ile tutuklanan G.K (E27), dün çıkarıldığı Girne Kaza Mahkemesi’nde üç gün tutukluluk aldı. Yargıç Şerife Katip Kır huzurunda görülen davada, Savcılık adına Mustafa Atakara hazır bulunurken; savunma avukatı ise Emine Dağyaran idi.
 

“Aranan emareler ve olası tanıklar var”
Görülen davada, olayın tahkikat memuru Mustafa Özmüezzin verdiği yeminli ifadesinde, zanlı G.K’nın, eski kız arkadaşını, 16 Aralık sabahı saat 02.00 sularında, AS 527 plakalı aracı ile Ciklos mevkiinde bulunan Güven Park bölgesine götürdüğünü ve burada ırzına geçtiğini iddia etti. Özmüezzin, olayın yaşandığı gün G.K’nın tutuklandığını, polise gönüllü ifade verdiğini ve zanlının sperm örneklerinin alındığını ancak; halen aranan emareler bulunması ve dinlenecek tanıkların olma ihtimalinin bulunduğunu öne sürerek, soruşturmanın salimen yürütülmesi adına, zanlının üç gün daha tutuklu kalmasının, soruşturma açısından önemli olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 3381 defa okunmuştur
Etiketler : ,