1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir’de bir dönemin sonu…
Cihangir’de bir dönemin sonu…

Cihangir’de bir dönemin sonu…

Geçtiğimiz sezon Cihangir’e tarihindeki ilk Kıbrıs Kupası şampiyonluğunu yaşatan Toygar Davulcu, görevinden ayrıldı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir’de beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Takımı geçtiğimiz yıl Kıbrıs Kupası şampiyonluğuna taşıyan Teknik Direktör Toygar Davulcu görevinden ayrıldı. Taraflar yaptıkları görüşme sonrasında karşılıklı olarak anlaşarak yolları ayırma kararı aldı.

Davulcu: “Başarılarla dolu üç yıl geçirdim”

YENİDÜZEN’e konuşan Toygar Davulcu, Cihangir’de çok güzel, başarılarla dolu üç yıl geçirdiğini belirtti. “Bu üç yıl içerisinde başta Ali Karavezirler’in bana antrenörlük ve sağlık problemi süresinde göstermiş olduğu ilgi ve alaka için minnettarım. Ona teşekkür ederim” diyen Davulcu, “Bunun yanında kader birliği yaptığım başkanım Aytaç Karaveziler, yöneticilerimiz Koray Güvenoğlu ve Kanber Kurt’a bir aile gibi olan Cihangir Spor Kulübü’nün daha iyi yerlere gelmesi için bana sağladıkları kolaylıklardan dolayı sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

“Her başlangıcın bir sonu vardır”

“Her başlangıcın bir sonu vardır” diyerek sözlerini sürdüren Davulcu, şunları kaydetti: “Maalesef sezon başından beri sıkıntılı başladığımız sezon ve biraz da dönem dönem yaşadığımız tartışmaların birikimi sonucu son haftada gelilen olaylardan da dolayı başkanımızla konuşarak yollarımızı ayırdık. Tabi ki bu süreçte bana en büyük destek olan oyuncularımı unutamam. Saha içerisinde göstermiş oldukları özverili mücadeleden ve hiçbir karşılık beklemeden yaptıkları çalışmalardan dolayı onlara sonsuz teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki sezonlarda da aynı başarlılarını devam ettirirler umarım”

 

“Doğru er ya da geç ortaya çıkar”

“Son sözüm de şudur; unutulmaması gerekir ki, doğru bir tanedir. Er ya da geç ne kadar da üstünü örtmeye çalışırsanız o doğru gün gelir ortaya çıkar. Bunu saklayamazsınız. Gizleyemezsiniz. Gün gelir ortaya çıkar. Bütün Cihangir taraftarlarına, sempatizanlarına bana göstermiş oldukları sevgiden, saygıdan ve hoşgöründen dolayı teşekkür eder başarılar dilerim”

 

Bu haber toplam 1601 defa okunmuştur
Etiketler : ,