1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Çift Kişilik Yatak Seçenekleri İle Konfor Yatak Odanızda
Çift Kişilik Yatak Seçenekleri İle Konfor Yatak Odanızda

Çift Kişilik Yatak Seçenekleri İle Konfor Yatak Odanızda

Çift kişilik yatak özellikle yorgun uyanan ya da uykusunu alamayan kişiler için oldukça önemli bir detaydır.

A+A-

YENIDUZEN ADVERTORIAL

Çift kişilik yatak özellikle yorgun uyanan ya da uykusunu alamayan kişiler için oldukça önemli bir detaydır. Eğer siz de benzer bir dert ile boğuşuyorsanız öncelikle yatak konusunda yardım almanız gerekebilir. Eğer doğru bir seçim yapabilirseniz yaz da kış fark etmeksizin çok üşümeden ya da terlemeden kaliteli bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca omurganızı da zorlamadan rahat bir uyku çekebilirsiniz. Yataş çift kişilik yatak seçenekleri, her ihtiyaca göre bir modele sahiptir. Alerjik bir bünyeniz varsa ya da uyurken çok fazla terliyorsanız Yataş Bedding'de mutlaka ihtiyacınıza göre bir çözüm bulabilirsiniz.
 

Çift Kişilik Yatak Modelleri

Yatak seçimi sırasında öncelikle çift kişilik yatak ölçülerine göz atmanız gerekir. Bazaya uygun bir model seçmeniz gerekir. Yataş modellerinde geniş bir ölçü seçeneği olduğu için seçim konusunda herhangi bir zorluk çekmezsiniz. Çift kişilik yatak boyutları 140X190'dan 200X200'e kadar farklı boyutlarda bulunur. Bu nedenle boyutlar konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. İstediğiniz ölçüyü belirledikten sonra alışkanlıklarınızı düşünmeniz gerekir.

Çift kişilik yataklarda uyuyan çiftlerin uyuma alışkanlıklarının farklı olması kadar doğal bir durum yoktur. Ancak bu durumun bir huzursuzluğa yol açmaması da sizin elinizde. Özellikle paket yay sistemine sahip hibrit modellerde ve visco modellerde yatan kişinin tarzına göre şekil alır. Bu durumda eşinizin yatma alışkanlıkları ya da hareketliliği sizi etkilemez. Yanınızda hareketli ve sürekli dönerek yatsa da siz alıştınız uyku deneyimine devam edebilirsiniz. Kışlık yüzünde daha fazla yün kullanıldığı için daha sıcak tutar. Yazlık taraf ise daha fazla pamuk yapısına sahiptir.
 

Visco mu Pocket mi Yoksa DHT Yatak mi?

Çift kişilik yatak seçimi ve uyku deneyimi tamamen alışkanlıklar ve omurga yapı ile alakalı bir durumdur. Dolayısıyla herhangi bir çift kişilik yatak seçimi sizin için doğru olabilir. Bunun için uyku deneyimi önemli bir ölçüdür.

Visco tarzı modeller hafızalı sisteme sahiptir. Yattığınız zaman sizin şeklinizi alır ve maksimum rahatlık verir. Omuz ve basen başta olmak üzere farklı bölgelere destek verdiği için daha rahat bir uyku deneyimi sunar. Visco tarzının en belirgin özelliklerinden biri ise nemliliği dağıtma kapasitesidir. Bu şekilde gece terleme minimize edilebilir. Ancak bu tarz modellerde uyuma alışkanlığınız yoksa vücuttaki 5 bölgeye destek veren paket yay sistemini deneyebilirsiniz. Bu şekilde vücudunuzu farklı alanlardan destekler omurga sağlınızı koruyabilirsiniz.

Yatak konusunda çabuk bir değişim her zaman doğru olmayabilir. Eğer DHT yay sistemli yataklarda daha rahat bir uyku uyuyorsanız ve sabah yorgun kalkmıyorsanız siz tam bir klasikçisiniz demektir. Klasik yaylı ürünlerin mantığını yüksek teknolojisi ile birleştiren Yataş Bedding, yıllardır konforlu bir uyku deneyimi sunar. Yazlık ve kışlık olmak üzere çift taraflı kullanıma sahip DHT yaylı modellerle sorunsuz bir uyku sunar. Kaliteli süngerlerin yüksek seviyede kullanılması ile üst seviye bir uyku deneyimine ulaşabilirsiniz.

 

En Doğru Çift Kişilik Yatak Seçenekleri Yataş Bedding'de

Çift kişilik yatak fiyatları için net rakamlar vermek doğru olmayabilir. Bunun en temel nedeni ise her modelin kendine ait özellikleri olduğu gibi fiyatlarının olmasıdır. Yataş Bedding tarafından üretilen ve yüksek rahatlık seviyesi sunan yatak modellerinin fiyatları özelliklere göre değişir. Bu nedenle herhangi bir bütçe belirlemeden önce bir uyku planı yapmanız gerekir. Eğer siz ya da eşiniz çok terliyorsanız seçtiğiniz model bu özelliğe göre olmalı. İhtiyacınıza göre Yataş Bedding uyku çözümlerinden birini değerlendirerek, kaliteli bir uykuya ve yeni bir hayata kavuşabilirsiniz.

416524149-923211872430338-2263506163485232199-n.jpg

Bu haber toplam 271 defa okunmuştur