1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. CAS'a 431 bin TL
CAS'a 431 bin TL

CAS'a 431 bin TL

"Şirketi bu kötü duruma düşüren ama hala daha yalan yanlış bilgilerle şirket çalışanlarını aldatmaya çalışan eski yöneticilerle ilgili soruşturma da derhal başlatılarak sonuçlandırılacaktır. "

A+A-

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Ercan Havaalanı'nda yer hizmetleri veren Cyprus Airport Services (CAS) çalışanları için hesaplarına pazartesi günü ödemeye yapılacağını açıkladı.

"Verdiğim bir sözü elde olmayan nedenlerle istediğim saatte yerine getirememiş olmaktan dolayı üzgünüm" diyen Serdar Denktaş, 431 bin TL tutarındaki ödemenin, pazartesi günü CAS çalışanları tarafından kullanılabileceğini belirtti. 

Denktaş, "şirketi bu duruma düşüren ama halen yalan yanlış bilgilerle şirket çalışanlarını aldatmaya çalışan" eski yöneticilerle ilgili soruşturmanın da derhal başlatılarak sonuçlandırılacağını sözlerine ekledi.

İşte S. Denktaş'ın açıklaması

"Geçmiş CAS yönetiminin ciddi hataları nedeniyle kapanma noktasına yeniden getirilen şirketin çalışanlarına bayram öncesi Mayıs ayı maaşlarının ödenebilmesi için çalışma başlattığımızı dün duyurmuştum. Nitekim dün öğle saatlerinden itibaren bu konuda yoğun bir çaba içerisine girdik. Her türlü imkanı zorlamamıza rağmen maalesef 431 bin TL tutarındaki çeki ancak şu an itibarı ile çıkartabildik.

Verdiğim bir sözü elde olmayan nedenlerle istediğim saatte yerine getirememiş olmaktan dolayı üzgünüm. Pazartesi sabah 09.30 itibarı ile CAS çalışanlarının hesaplarına yatırılmak üzere bu katkı CAS hesabına yatırılacaktır.

Şirketi bu kötü duruma düşüren ama hala daha yalan yanlış bilgilerle şirket çalışanlarını aldatmaya çalışan eski yöneticilerle ilgili soruşturma da derhal başlatılarak sonuçlandırılacaktır.

Tüm uğraşımıza rağmen gerçekleştirilemeyen bu ödeme için Hükümetimiz adına üzüntümü tekrar ifade etmek isterim. Pazartesi sabah itibariyle bu sorunu çözmüş olacağız."

 

Bu haber toplam 1819 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler