1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çanakkale Şeker ile devam
Çanakkale Şeker ile devam

Çanakkale Şeker ile devam

Çanakkale Türk Spor Kulübü’nde dün akşam yapılan olağan üstü genel kurulda 8 yıldır görevi sürdüren kulüp başkanı İbrahim Şeker yeniden başkanlığa seçildi

A+A-

Kulüp lokalinde yapılan genel kurulda divan başkanlığını Hüseyin Arsal, sekreterlikleri Ramadan Şemsettin ve Yusuf Sertel yaptı. Üyelerin ilgi gösterdiği olağan üstü genel kurulda faaliyet ve mali raporu kulüp başkanı İbrahim Şeker okudu. Çanakkale Spor Kulübü başkanı İbrahim Şeker, futbol takımının BTM Ligi’nde şampiyon olarak 1. Lige geri döndüğünü, geçen sezonda da sıkıntılı süreç yaşayan takımın Play-out’ta zoru başararak ligde kalmayı başardığını belirtti. Şeker U21, U15 takımları ile kadın futbol takımının ligde mücadele verdiğini belirterek, satranç kolu ile birlikte tiyatro faaliyetlerininde sürdüğünü belirttti. Mali raporuda açıklayan başkan İbrahim Şeker, 297 bin 692 TL gelirin, 275 bin 807 TL giderin olduğunu, 21bin 885 TL toplam kasa kalanı olduğunu, 31.08.2018 itibarı ile kulübün toplam 162bin 19 TL borcu bulunduğunu açıkladı. Faliyet ve mali raporlar oy birliği ile onaylandı. Kulüp başkanalığı için tek müracaat yapan mevcut başkan İbrahim Şeker üyelerin onayı ile Çanakkale Spor kulübü başkanlığına devam edecek.

 

Şeker: “Kulübe sahip çıkılması için genel kurul kararı aldık”

Çanakkale Spor Kulübü başkanı İbrahim Şeker, tüzük gereği görev süresinin bir yıl daha olmasına rağmen ağıralaşan ekonomik zorluklardan dolayı ve kulübe sahip çıkılması noktasında olağan üstü genel kurul kararı aldıklarını belirtti. Başkan Şeker, yeni sezon öncesinde sıkıntıların devam ettiğini, futbol takımının sezon hazırlıklarını kaleci antrenörü Önem Fenercioğlu yönetiminde sürdürüdüğünü, ancak geçen yıldan kalan alacaklar ile yeni sezon öncesi futbolcular ile anlaşma yapılmadığına vurgu yaparak, ligin başlamasına kısa süre kalan bu sorunların acilen çözümlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. Kulüp başkanlık görevini 8 yıldır kesintisiz olarak sürdürüdüğünü belirten başkan İbrahim Şeker, camiadan destek alarak bu işlerin götürebileceğinin önemine değinerek, 15 gün içerisinde birlikte çalışacağı yeni yönetim kurulunu oluşturmak için çalışacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur
Etiketler :