1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çamlık ‘Ben de varım’ dedi
Çamlık ‘Ben de varım’ dedi

Çamlık ‘Ben de varım’ dedi

Voleybol Büyük Kadınlar Ligi’nde Çamlık Spor konuk olduğu YDÜ’yü yenerek seriyi 2-2’ye taşıdı

A+A-

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Kadınlar Ligi’nde çok çekişmeli bir final serisi yaşanıyor. Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor’un karşı karşıya geldiği seride YDÜ serideki üstünlüğünü kaybetti. Dün akşam Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Çamlık 3-1 kazanarak seriye 2-2’lik eşitlik getirdi. Sezonun şampiyonu önümüzdeki hafta oynanacak son karşılaşma ile belli olacak.

 

 ÇAMLIK YENİDEN İDDİALI... YDÜ’nün 1-0 önde başladığı ve ilk maçı kazanarak 2-0’a taşıdığı final serisinde geçtiğimiz hafta Mağusa’da galip gelen Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor, dün akşam Lefkoşa’daki karşılaşmayı da kazanarak seriyi 2-2’ye getirdi. Kazanılmış üç maç esasına göre oynanan seride şampiyon önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşma ile belli olacak

YDÜ avantajı yitirdi

Final serisine Çamlık Spor karşısında 1-0 önde başlayan YDÜ, Lefkoşa’da oynanan serinin ilk karşılaşmasını 3-2’lik skorla kazanarak 2-0 öne geçmişti. Kazanılmış üç maç esasına göre oynanan final serisinin ikinci maçı geçtiğimiz hafta Mağusa’da oynanırken Çamlık Spor elde ettiği 3-0’lık galibiyetle seriyi 2-1 yaptı. Dün akşam Lefkoşa’daki karşılaşma da büyük çekişmeye sahne oldu. İlk seti 26-24 Çamlık üstünlüğü ile tamamlanan maçın ikinci setini 25-22 YDÜ kazanarak maçı 1-1’e getirdi. Üçüncü seti 25-18 ve çekişmeli geçen dördüncü seti 25-21 kazanan Çamlık rakibini 3-1 mağlup ederek seride yeniden iddialı konuma gelmiş oldu.

 

Fotoğraf: Burhan Gürkan

Bu haber toplam 2270 defa okunmuştur
Etiketler : , ,