1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çamlıbel’de yol derdi
Çamlıbel’de yol derdi

Çamlıbel’de yol derdi

Yol ikiye bölündü!

A+A-

Çamlıbel sakinleri, yıllardır süre gelen yol sorunu nedeni ile yardım bekliyor. Anayollarda oluşan büyük çatlakların oluşturduğu kaza risklerinin yanı sıra vatandaş, ara yolların ise kullanılmaz halde olduğundan şikayetçi…

Çamlıbel sakinleri, uzun yıllardan beri bakımsız kalan yollar konusunda destek beklediklerini dile getirdi.  Özellikle Çamlıbel – Güzelyurt ve Geçitköy – Çamlıbel yollarında bulunan büyük çatlaklardan şikayetçi olan Çamlıbel sakinleri, bölgede birçok kaza yaşandığını ancak; hiçbir yetkilinin bu yolların düzeltmek adına bir girişimde bulunmadığını dile getirdi.

Yollarda bulunan çukurlar sebebi ile defalarca kaza yaşandığını dile getiren Çamlıbel sakinleri, “İlla biri mi ölmeli de, yolları tamir etmeye karar versinler…” şeklinde sitemde bulundu. Çamlıbel’de, toplam yedi kilometre ara yol bulunduğunu ve Anayolların da tamire ihtiyacı olduğunu kaydeden sakinler, yapılacak işin çok da zor olmadığını ancak; yıllardır başvurdukları hiçbir kurumdan, ilgi gösterilmediğini belirtti.

“Barajla daha da kötü oldu”

Baraj inşaatının başlaması ile ağır vasıtaların da yollara çıkmaya başladığını dile getiren Çamlıbel sakinleri, normalde 12 ton yük kaldıran yollarda, 40 tona kadar yüklerin taşındığını ve bunun da yolların yarılmasına büyük katkısı olduğunu vurguladı. Öte yandan yine baraj inşaatı nedeni ile yol kenarlarına açılan yarıklardan da bahseden köy halkı, bu yarıkların ise gerekli emniyet tedbirlerini barındırmadığını ifade etti.

NE DEDİLER?..  Tanju Konuralp’ın haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 2078 defa okunmuştur
Etiketler : ,