1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Bu yıl zirveyi istiyoruz”
“Bu yıl zirveyi istiyoruz”

“Bu yıl zirveyi istiyoruz”

GAÜ Çetinkaya sezona merhaba dedi

A+A-

Hüseyin KIRAL – Hüseyin ÖZBARIŞCI

GAÜ Çetinkaya, Başbakanlık tarafından kulübe 49 yıllığına tahsis edilen Metehan Spor Tesisleri’nde yeni sezona merhaba dedi. Yeni sezon açılış seremonisi, başkan ve yönetimin yanı sıra minik, yıldız, genç ve büyükler olmak üzere tüm kategorilerdeki takımların katılımı ile gerçekleşti. GAÜ Çetinkaya kulüp başkanı Asım Vehbi açılış seremonisinde yapmış olduğu konuşmada, Başbakanlık tarafından kulübe 49 yıllığına tahsis edilen Metehan Spor Tesisleri’nin bugünden itibaren GAÜ Çetinkaya Metehan Spor Tesisleri olduğunu ve bu nedenle kendileri için çok önemli bir gün olduğunu söyledi.

 

Vehbi: “Şimdi sadece idman yapıyoruz, ancak gelecekte maçlarımızı oynayacağız”

Başbakanlık tarafından 49 yıllığına kulübe tahsis edilen ve ismi GAÜ Çetinkaya Metehan Spor ve Sosyal Tesisleri olarak düzenlenen tesislerde 2017-2018 futbol sezonunu açan GAÜ Çetinkaya’da kulüp başkanı Asım Vehbi, “49 yıllığına kulübün kullanımına verilen spor ve sosyal tesislerde, şimdilik idman yapacağız, ancak gelecekte burada maçlarımızı da oynayacağız” dedi. Bugün den itibaren şampiyonluğa hasret olan kulübün, şampiyon olması için teknik heyetle birlikte, gereken her şeyi futbolcularına sağlayacağının altını çizen Başkan Vehbi, “Başarılı, huzurlu ve şampiyonluklarla dolu bir sezon geçirmemiz dileği ile hayırlı olsun” dedi.

 

Altay, “Yıl içerinde bir aksilik yaşamadığımız takdirde şampiyon oluruz”

Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasına altı hafta kala takımın başına gelen GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, “İlk olarak kendi tesislerimizde idmanları yapacak olmamızdan dolayı son derece mutluyum” dedi. Tek eksiklerinin kaleci olduğuna dikkat çeken Turan Altay, bu konuda çalışmaların devam ettiğini, ancak isim netleşmeden açıklamak istemediklerini söyledi. Altay, önümüzde ki haftadan itibaren günde çift idmana döneceklerini, 21-26 Ağustos tarihleri arasında Girne bölgesinde bulunan GAÜ tesislerinde kamp yapacaklarını ve sezon içerisinde bir şansızlık yaşamadıkları takdirde şampiyon olmak istediklerini söyledi.

 

GAÜ Çetinkaya’da yeniler imzaladı

Çetinkaya’da kadroya dahil edilen oyuncuların bazıları dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda sarı kırmızılı kulübe imza attı. Tamamı bonservisi ile alınan Erdinç Börekçi, Serkan Önet, Hüseyin Kayalılar, Muammer Tip ve Ümitcan Babahan kendilerini Çetinkaya futbolcusu yapan imzayı attı. Yeni transferler daha sonra sezon açılışına katıldı.


img_7327.jpg 
Yeni transferler resmi imzaları attı

img_8102.jpg
Aile fotoğrafı çekildi

Bu haber toplam 2211 defa okunmuştur
Etiketler :