1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Birinci Lig’de gol yağmuru
Birinci Lig’de gol yağmuru

Birinci Lig’de gol yağmuru

K-Pet Birinci Lig’in 3’üncü haftasında oynanan 8 karşılaşmada 39 gol kaydedildi, maç başına düşen gol ortalaması 4,8 olarak kayıtlara geçti.

A+A-

K-Pet Birinci Lig’in 3’üncü haftasında oynanan 8 karşılaşmada 39 gol kaydedildi, maç başına düşen gol ortalaması 4,8 olarak kayıtlara geçti. Ligin üçüncü hafta mücadelesinde her maçta en az iki gol olurken, haftanın en farklı skorunu konuk ettiği Ozanköy’ü 7-0 mağlup eden Hamitköy elde etti. Düzkaya’nın Çanakkale’yi 2-0 mağlup ettiği haftada, Mormenekşe de Mesarya’yı 3-1’lik skorla geçti. Haftanın en gollü karşılaşması ise Yonpaş Dumlupınar ile Doğancı arasında oynandı. Toplam 9 golün atıldığı karşılaşmadan Dumlupınar 7-2’lik skorla galip ayrılarak üçte üç yaptı ve yoluna kayıpsız devam etti. Akova konuk olduğu Yeni Boğaziçi’ni 4-1 mağlup ederken, Göçmenköy de Bostancı Bağcıl deplasmanından 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Karşıyaka’nın Değirmenlik’i 2-1 yenerek üç puanla kapadığı haftada Yalova da Maraş deplasmanından 3-1’lik skorla galip ayrıldı.

 

SONUÇLAR

Hamitköy – Ozanköy: 7-0
Düzkaya – Çanakkale: 2-0
Mormenekşe – Mesarya: 3-1
Yonpaş Dumlupınar – Doğancı: 7-2
Y.Boğaziçi – Akova: 1-4
B. Bağcıl – Göçmenköy: 1-2
Değirmenlik – Karşıyaka: 1-2
Maraş – Yalova: 1-3

 

GOL KRALLIĞI

6 Gol: Mustafa Çelik (Yonpaş Dumlupınar)
4 Gol: İrfan Boşnak (Akova)
3 Gol: Hakan Demir (Yalova), Hasan Özçelik (Düzkaya), Mustafa Savaşçı (Hamitköy), Saydam Soy (Ozanköy), Uvanç Recaioğlu (Çanakkale)

birpuan.jpg

Bu haber toplam 1688 defa okunmuştur
Etiketler : ,