1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Bir ‘esrarengiz olay’
Bir ‘esrarengiz olay’

Bir ‘esrarengiz olay’

Girne’de önceki gece geç saatlerde bir oto galeri içerisinde 3 adet lüks araç çalındığı iddia edildi.

A+A-

Girne’de önceki gece geç saatlerde bir oto galeri içerisinde 3 adet lüks araç çalındığı iddia edildi. Büyük Anadolu Otel karşısında faaliyet gösteren İzzet Köle’ye ait German Autos isimli oto galerinden, markaları BMW 5 serisi, BMW 7 serisi ve Range Rover Sport olan lüks araçların meçhul şahıs veya şahıslar tarafından sirkat edildiği ileri sürüldü. Mal sahibi İzzet Köle’nin olayı sabah saatlerinde fark ettiği, polise giderek “üç aracım kayıptır” dediği ancak dün akşamüstüne kadar polise ifade vermediği öğrenildi. Bu arada oto galeri çalışanı Boray Hüdaverdi de araçların çalındığını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak, araçları gören ya da yerlerini bildiren kişilere 20 bin TL ödül verileceğini duyurdu.

Girne’de Büyük Anadolu Otel karşısında faaliyet gösteren İzzet Köle’ye ait German Autos isimli oto galerinden, markaları BMW 5 serisi, BMW 7 serisi ve Range Rover Sport olan lüks araçların meçhul şahıs veya şahıslar tarafından çalındığı iddia edildi

Hüdaverdi: “130 bin strelin değerinde araçlar, 20 bin TL ödül koyduk”

Olayla ilgili YENİDÜZEN oto galeri çalışanı Boray Hüdaverdi’ye ulaştı. Hüdaverdi, olay anını gösteren kamera görüntülerinde bazı şahısların görüldüğünü ancak olayın polise intikal etmesi nedeniyle ayrıntı veremeyeceğini söyledi. Hırsızların yıkıp dökerek galeriyle girdiğini ve 3 aracı alarak ortadan kaybolduğunu anlatan Hüdaverdi, mal sahibi İzzet Köle’nin kamera görüntülerinden olayı geç fark ettiğini dile getirdi. Hüdaverdi, üç lüks aracın 130- 140 bin sterlin değerinde olduğunu vurgulayan Hüdaverdi, soygun olayını sosyal medya üzerinden duyurarak, araçları görenlere 20 bin TL ödül vereceklerini ifade etti.

Bir erkek şahıs iddiası

Bu arada dün gece oto galeriye giren bir erkek şahısın, içeriden ilk olarak BMW araçlarından birinin anahtarını alarak, arabayı çaldığı iddia edildi.  BMW araçlarından birini daha önce oto galeride çalışan eski personelin evine gidip gelirken kullandığı da gelen iddialar arasında. Ayrıca mal sahibi İzzet Köle’nin dün sabah polise giderek “üç aracım kayıptır” dediği ancak dün akşamüstüne kadar polise ifade vermediği öğrenildi. Polisin araçların koçanını getirmesi istendiği ancak Köle’nin geç saatlere kadar koçanları götürmediği öne sürüldü.

Bu haber toplam 6941 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler