1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Beyaz Saçlarda Etkili Ürün White To Black
Beyaz Saçlarda Etkili Ürün White To Black

Beyaz Saçlarda Etkili Ürün White To Black

Genç ya da yaşlı olsun saç beyazlaması ile karşılaşan tüm kimseler özel şampuan ile bu soruna bir dur diyebilir.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Genç ya da yaşlı olsun saç beyazlaması ile karşılaşan tüm kimseler özel şampuan ile bu soruna bir dur diyebilir. Erkek ya da kadın fark etmeksizin hemen hemen her insan saç beyazlaması bir dönem ortaya çıkmaktadır. Az ya da çok olsun genel ahengi bozması ve kişileri daha yaşlı göstermesi nedeniyle beyaz saçlardan kurtulmak istenilmektedir. Bunun için doktorlara giden ve uzun uzun tedavi süreçlerine giren insanlar bulunmaktadır.

Saçlar Neden Beyazlar?

Saçların beyazlaması sadece yaşlılık göstergesi değildir. Aynı zamanda stresli bir yaşam ya da genetik faktörler de saçların beyazlamasına neden olabilir. Saçlara orijinal rengini veren renk pigmentlerinin zayıflaması nedeniyle saçlar beyazlamaya başlamaktadır. Saçların yeniden eski rengine dönebilmeleri için bu pigmentlerin aktif olarak çalışmaya başlaması gerekir. İşte white to black şampuan da tam olarak bu işlevi yerine getirmektedir. İçeriğinde boya olmaması nedeniyle saçlarınız doğal olarak eski halini almaktadır.

Ne Kadar Süre Kullanmalıyım?

Saçlarında az da olsa beyaz olan herkes wtob şampuan kullanabilir. Saçta bulunan renk pigmentlerini harekete geçiren şampuan sayesinde saçlarınız yavaş yavaş eski haline dönecektir. Bunun için öncelikle şampuanı gün aşırı kullanmaya devam edin. Saçınızı bir gün yıkayın ve bir gün dinlendirin. Bu şekilde beyazlarınız kaybolana kadar kullanabilirsiniz.

White to black şampuan boya içermez ve saç beyazlaması için uzun süreli çözüm sunar. Renk pigmentleri canlandığı için renkler geri gelir. Renk pigmentleri zayıflamaya başlarsa yine saçınızda beyazlar görmeniz mümkündür. Beyazlar geri dönerse siz de wtob şampuana geri dönmelisiniz. Çok kısa süreli bir kullanım ile beyazlarınıza veda ettiğiniz göreceksiniz.

Wtob şampuan piyasaya sürülmeden önce tüm gerekli testlerden geçmiştir. Bağımsız araştırmacılar tarafından donanımlı laboratuvarlarda yapılan araştırmalar neticesinde ürünün herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Sağlık Bakanlığı tarafından tabi olunan tüm yönetmeliklere uygun olarak üretilen ürün, tüm izinlere sahip bir şekilde piyasada yerini almıştır.

Wtob şampuan saça rengini veren melanin pigmentini harekete geçirir. Kesinlikle boya ve benzeri ürünler içermez. Böylece saça da zarar vermeyecektir. Kullandıkça şampuanın boya içermediğini çok daha iyi anlayacaksınız. Boya içeren ürünler tek yıkama ile saç renginizi koyulaştırır. Halbuki wtob şampuanın etkisi uzun vadede görülecektir. Saçınızı düzenli aralıklarla yıkamaya devam ettikçe saç rengi yavaş yavaş koyulaşır.

White to black şampuan kullanmaya başlamadan önce mutlaka fotoğrafınızı çekmelisiniz. Kullanırken de belirli periyotlarla fotoğraf çekmeye devam edin. Böylece saçınızdaki farklılığı oldukça net görebileceksiniz. Öncesi ve sonrasını karşılaştırarak kendinizdeki değişimi görebilirsiniz. White to black şampuan kullanıcı yorumları da göz önüne alındığında etkili bir bakım ürünü olduğu görülmektedir.

Bir tüp wtob şampuan 50 ml kadardır. Bu miktar saçlarınızı eski haline döndürmeye rahatlıkla yetecektir. Böylece oldukça ucuz maliyetle saçlarınızı kendi öz rengine dönmesini sağlayacaksınız.

 

Bu haber toplam 70400 defa okunmuştur