1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Başka Hilmiler ölmesin”
“Başka Hilmiler ölmesin”

“Başka Hilmiler ölmesin”

Lefkoşa-Girne anayolunda 24 Nisan’da meydana gelen korkunç kazada hayatını kaybeden 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu için eylem düzenlendi, yoldaki bariyer eksikliğine dikkat çekildi, ‘güvenli seyahat’ vurgusu yapıldı.

A+A-

 

Lefkoşa-Girne anayolunda 24 Nisan’da meydana gelen korkunç kazada hayatını kaybeden 24 yaşındaki Hilmi Çelebioğlu için eylem düzenlendi.

Otomobil ve motor sporları alanında faaliyet gösteren 8 dernek, Kyrenia Off Road Derneği (KYOFF) üyesi de olan Çelebioğlu’nun hayatını kaybettiği kaza yerinde toplandı, “Başka Hilmiler Ölmesin” dedi.

Çelebioğlu’nun ailesinin de katıldığı eylemde, trafik kazasında kurallara uymama ve dikkatsizliğin önüne geçilmesi istendi, yolların güvenli hale getirilmesi talep edildi.

Anayoldan geçen araçlar ise korna çalarak eylemcilere destek oldu.

e1-054.jpg

e2-042.jpg

“Güvensiz yollardan bıktık”

Saat 16.00'da başlayan eylemde, Çelebioğlu’nun yakınları “Kalbimizdesin”, “Güvensiz yollardan bıktık, daha kaç kişi ölecek”, “ Yeter artık başka Hilmiler ölmesin diye yollarımız yapılsın refüjler yapılsın, güvenli seyahat istiyoruz” yazılı pankartı taşıdı.

Eyleme; Kyrenia Offroad Derneği, Kuzey Kıbrıs Offroad Derneği, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü, Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu, Kuzey Kıbrıs Karting Derneği, Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu, Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği, Kuzey Kıbrıs Klasik ve Spor Otomobil Kulübü destek verdi.

h3-027.jpg

h4-009.jpg

h5-001.jpg

 

Fotoğraflar Dila Şimşek

Bu haber toplam 2926 defa okunmuştur
İlgili Haberler