1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başat anısına üçüncü kez
Başat anısına üçüncü kez

Başat anısına üçüncü kez

Basın mensuplarının buluştuğu KTSYD Omaç Başat Halı Saha Turnuvası başladı

A+A-

Bu yıl 3’üncü kez Omaç Başat ismiyle düzenlene Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Halı Saha Turnuvası başladı. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda yer alan, sponsorluğunu Türk Bankası’nın üstlendiği ve Telsim’in katkıları ile gerçekleştirilen turnuvada A Grubu’nda ilk maçlar 24 Ekim Salı akşamı oynanarak tamamlandı. Oynanan iki karşılaşmada takımlar fileleri 15 kez havalandırırken, turnuvada gollü bir başlangıç yaşanmış oldu.

 

Oben: “Başat’ın ismine yakışır bir turnuva olsun”

Karşılaşmalardan önce bir konuşma yapan KTSYD Başkanı Çelen Oben, bu yıl 3’üncü kez turnuvanın Omaç Başat ismi ile düzenlendiğini söyledi. Başat’ın ülke spor basının yanı sıra federasyonlara da büyük hizmetlerinin geçtiğini belirten Oben, turnuvanın Başat’ın ismine yakışır bir şekilde centilmence geçmesini temenni etti.

 

Açılış Yenidüzen’den

Turnuvanın açılış maçında A Grubu’nda NPN ile Yenidüzen Gazetesi karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşma sonunda 4-3’lük skorla galip gelen Yenidüzen Gazetesi turnuvaya galibiyetle başladı.

 

BRT ile Kıbrıs yenişemedi

Bu karşılaşmanın ardından aynı grupta yer alan Kıbrıs Gazetesi ile BRT karşılaştı. Toplam sekiz golün atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç 4-4 eşitlikle sonuçlandı. İki ekip de turnuvaya 1’er puanla başlamış oldu.

 

Turnuvada bugün

Turnuvada bugün üç takımın yer aldığı B Grubu’nda tek karşılaşma oynanacak. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda saat 20.00’de başlayacak maçta Havadis Gazetesi ile Diyalog Medya Grubu karşılaşacak. Arena Spor Kolik haftayı bay geçecek. Alınan sonuçlar, progra ve puan durumu şöyle:

 

SONUÇLAR

A Grubu: NPN – Yenidüzen: 3-4

A Grubu: BRT – Kıbrıs: 4-4

 

BUGÜN

B Grubu: Havadis – Diyalog (20.00)

Arena Spor Kolik (Bay)

yd-001.jpg

Bu haber toplam 1977 defa okunmuştur
Etiketler :