1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Banka çalışanının temaslıları negatif, Lefke’de random PCR talebi
Banka çalışanının temaslıları negatif, Lefke’de random PCR talebi

Banka çalışanının temaslıları negatif, Lefke’de random PCR talebi

Gemikonağı Kooperatif Merkez Bankası’nda bir çalışanın Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla bölgede yaklaşık 10 kişi karantinaya alındı. Karantinaya alınan kişilerin testi pozitif çıkan vakanın iş arkadaşları ile ailesinden olduğu belirtildi.

A+A-

Lefke Bölgesi’nde bulunan Gemikonağı Kooperatif Merkez Bankası’nda bir çalışanın Covid-19 testinin pozitif çıkmasıyla bölgede yaklaşık 10 kişi karantinaya alındı. Karantinaya alınan kişilerin testi pozitif çıkan vakanın iş arkadaşları ile ailesinden olduğu belirtildi.

Konuyla ilgili YENİDÜZEN’e bilgi veren Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, dün söz konusu temaslılara yapılan ilk PCR testlerinin tümünün de Negatif olduğu belirtti. Bölgede Pazartesi random PCR testleri yapılması için Sağlık Bakanlığı’ndan talepte bulunduklarını ifade etti.

Kaya, söz konusu bankanın kapatıldığını ve gerekli ilaçlamalar yapıldığını, yeniden hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Maaş ödemeleri nedeniyle önceki gün yoğunluğun da yaşandığı bankadaki ‘Covid-19 pozitif’ tespiti, tedirginlik yaratmış, çok sayıda temaslı olabileceği ifade edilmişti.

FOTO: ARŞİV

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler