1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Baba ve kardeşe tutuklama emri
Baba ve kardeşe tutuklama emri

Baba ve kardeşe tutuklama emri

Tecavüz suçundan 13 hapis cezsına mahkum edilen Mürsel Aydın’ın babası polisleri aileleri ve çocukları ile tehdit etti

A+A-

Lefkoşa’da Haziran 2018 tarihinde meydana gelen cinsel tecavüz meselesi ile ilgili olarak tutuklanan ve Tecavüz suçundan mahkum olup 13 yıl hapis cezası alan Mürsel Aydın’ın tanıklara baskı uygulayıp yalan beyanda bulunmasını sağlamaya çalışan babası F.A. ile kardeşi B.A., yargılanmaktan teminat değişikliği yaparak kaçtıkları Türkiye’den tehditler savurmaya başladı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü suçlu bulunup sadece aleyhindeki 1 tecavüz meselesinden ilk olarak 13 yıl hapis cezası alan Mürsel Aydın’ın babası tecavüz meselesini aydınlatan soruşturma polislerine telefonla ulaşarak çocukları ve aileleri üzerinden tehditler savurdu.

Baba,  ayrıca oğlu Mürsel Aydın’ın Türkiye siyasileri ile görüşüp haksız yargılanıp mahkum olduğunu iddia ettiği oğlunu ülkesi Türkiye’ye aldıracağını onu haksız yere yargılatan polisleri ise evlatlarına zarar vereceği yönünde telefonla tehdit ettiğinide güvenilir kaynaklardan öğrendik.

Aleyhinde açıkda bekleyen davalarının yanısıra tehdit meselesinden de tutuklama emri çıkartılan baba F.A. ve kardeş B.A.’nın ülkeye girmeleri durumunda aleyhlerine tutuklama emri bulunuyor.

Bu haber toplam 3257 defa okunmuştur
Etiketler : ,