1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ayrılıyor iddiaları yalanlandı
Ayrılıyor iddiaları yalanlandı

Ayrılıyor iddiaları yalanlandı

Yeşilova’nın Kongolu yıldızı Lua Lua’nın eski takımı Karabükspor ile anlaştığı ileri sürüldü, oyuncu ve kulüp iddiaları yalanladı

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova forması giyen Kongolu yıldız Lomana Lua Lua’nın daha önce de formasını giydiği Karabükspor ile anlaşmaya vardığı ileri sürüldü. Ancak Lua Lua Karabük ile herhangi bir görüşmesinin olmadığını belirtti. Sosyal medyada yer alan haberlerde Lua Lua’nın bu sezon Türkiye Spor Toto Süper Lig’den 1. Lig’e düşen eski takımı Karabükspor ile anlaştığı ifade edildi. Karabükspor tarafından resmi bir açıklama yapılmazken, hem Yeşilova hem de Lua Lua söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Yeşilova’dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Takım Kaptanımız Lua Lua’nın Karabükspor ile anlaştığı haberleri yalan haberdir. Kaptanımız babasının İstanbul’da olan mezarını ziyaret edip pazartesi günü Kıbrıs’ta olacaktır.”

 

Ligde ve kupada 13 gol kaydetti

Lua Lua, geride bıraktığımız sezon Merit Alsanacak Yeşilova forması ile K-Pet Süper Lig ve Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası’nda görev aldığı karşılaşmalarda 13 gol kaydetti.

Kariyerinde Newcastle United, Olympiakos ve Türkiye’de Karabükspor formaları giyen Kongolu yıldız, sezon başında Merit Alsancak Yeşilova’ya transfer olmuştu.

Bu haber toplam 1850 defa okunmuştur