1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Asbank Ltd’den özel eğitim için SOS’e katkı
Asbank Ltd’den özel eğitim için SOS’e katkı

Asbank Ltd’den özel eğitim için SOS’e katkı

SOS Çocukköyü Derneği ile Asbank Ltd arasında anlamlı bir işbirliğine imza atıldı.

A+A-

SOS Çocukköyü Derneği ile Asbank Ltd arasında anlamlı bir işbirliğine imza atıldı.

SOS Çocukköyü Derneği’nin 2017 sosyal sorumluluk projelerini değerlendiren Asbank Ltd, “aile temelli bakım gören ve özel eğitim ihtiyacı bulunan çocukların özel eğitim giderlerinin karşılanması” için destek verme kararı aldı.

SOS Çocukköyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Buğra Akter’in de aralarında bulunduğu dernek yetkililerini, Genel Müdürlüklerinde kabul eden Asbank Ltd Yönetim Kurulu Başkanı Taştan Altuner ve banka yetkilileri, SOS Çocukköyü Programı hakkında detaylı bilgi aldı.

Ziyarette konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Asbank Ltd Yönetim Kurulu Başkanı Taştan Altuner; Asbank’ın kurulduğu yıldan bu yana çok çeşitli, ancak özellikle eğitim konularında üstlendikleri sosyal sorumluluk misyonunu, bu kez SOS Çocukköyü Derneği ile işbirliği şeklinde gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti ve benzer çalışmalarının da devam ettiğini dile getirdi.

Asbank’ın sponsorluklar ve işbirlikleri yanında, personelinin de her ay gönüllü katkıda bulunduğu çeşitli uygulamalar olduğunu sözlerine ekleyenTaştan Altuner, Asbank’ın sadece bir finansal kuruluş olmaktan öte, bir çok değerli misyonu sebebiyle “dost banka” sloganını içselleştirdiğini belirtti.

SOS Çocukköyü Yönetim Kurulu Başkanı Av. Buğra Akter ise; projelerinin sürdürülebilirliği için bu ve bunun gibi projelere kaynak ayıran Asbank Ltd yetkililerine teşekkür etti ve işbirliklerinin devamını temenni etti.

Bu haber toplam 6575 defa okunmuştur
Etiketler : ,