1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Aramalar Demirhan’da yoğunlaştı
Aramalar Demirhan’da yoğunlaştı

Aramalar Demirhan’da yoğunlaştı

Gökhan Naim cinayetinde çember daralıyor: Polis, iz üzerinde…

A+A-

Gökhan Naim cinayetinde çember daralıyor: Polis, iz üzerinde…

Silahlı saldırı sonucu öldürülen Gesfi Döviz Bürosu sahibi, iş insanı Gökhan Naim cinayeti zanlıları ile ilgili ‘çember’ daralıyor.

Ayşe GÜLER

Silahlı saldırı sonucu öldürülen Gesfi Döviz Bürosu sahibi, iş insanı Gökhan Naim cinayeti zanlıları ile ilgili ‘çember’ daralıyor.

Gökhan Naim'in öldürülmesinden 2 gün sonra, kıskıvrak Mağusa’da tespit edilerek yakalanan Bilal Ahmad’ın tutuklanmasının ardından, polis her yerde Azmad Ali Virik ile Tanveer Ahmad’ı arıyor.

Zanlıların fotoğraflarını ve isimlerini yayınlanmasının ardından, polis ekiplerinin Tanveer Ahmad’ı bulmak için aramalarını Demirhan yakınlarında yoğunlaştırdığı öğrenildi.

Polisin vatandaşlardan gelen her ihbarı titizle değerlendirdiği de elde edilen bilgiler arasında…

 

Kameralar mercek altında…

Zanlıların güneye kaçma ihtimali de göz önünde bulundurulsa da, ihbar hattına gelen bilgiler polis tarafından tek tek mercek altına aldı.

Vatandaşların yaptığı bildirimlerden sonra bölgeye giden polis ekipleri, Ahmad’ın görüldüğü ifade edilen işyerlerinin güvenlik kameralarını inceledi.

 

Sabah saatlerinde, elinde poşetle görüldü…

YENİDÜZEN’in bölgedeki işyeri sahiplerinden elde ettiği bilgiye göre; her yerde aranan cinayet zanlısı Tanveer Ahmad, olaydan bir gün sonra, sabah saat 11.00 gibi Demirhan’daki işyerlerinin yakınlarında görüldü.

Polisin yayınladığı fotoğrafların ardından zanlıyı gören işyeri sahipleri, durumu polise bildirdi.

Zanlının elinde bir poşet olduğu kamera görüntülerine yansıdı.

 

Vatandaşlar endişeli…

Bölgedeki dükkan sahipleri ise zanlının bölgede görülmesinden dolayı endişeli…

Polisin kısa sürede zanlıyı bulmasını isteyen vatandaşlar, tedirgin olduklarını ifade etti.

 

Sosyal medya paylaşımları dikkat çekiyor…

Öte yandan Bilal Ahmad ile Tanveer Ahmad’ın sosyal medya paylaşımları da dikkat çekiyor.

Yakın zamanda yapılan paylaşımlarda Erülkü Süpermarket’te çekilen fotoğraflar,  Tanveer Ahmad’ın bölgede saklanabileceği ihtimalini de güçlendiriyor.

 

Neler yaşanmıştı?

Gökhan Naim, önceki gece Lefkoşa Ortaköy’de evinin önünde kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından sokak ortasında vurularak ağır yaralanmış, ardından, kaldırıldığı Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde aldığı yaralara dayanamayarak hayatını kaybetmişti.

Polis, cinayetin ardından katil veya katillerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatırken, cinayette kullanılan 9 mm tabanca ve araba bulunurken, para dolu çanta bulunamadı.

Polis, çalınan çantada 112 bin Sterlin, 170 bin Euro ve 800 bin TL olduğunu açıkladı.

Naim’e yapılan otopside, göğsüne ve kalbine aldığı 4 kurşunla öldürüldüğü belirlendi. Kurşunlar olay yerinde bulundu.

Yürütülen soruşturma kapsamında polis önceki gece Yenikent bölgesinde terk edilmiş vaziyette bulduğu ve cinayetle sonuçlanan soygun olayında kullanıldığı tespit edilen DV 604 plakalı aracın ardından, katil veya katillerin kaçtığı kiralık araca ulaşmıştı.

Önceki gün öğle saatlerinde Ercan-Gaziköy anayolu üzerinde terk edilmiş vaziyette bulunan kiralık araç emare olarak alınırken, araç Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne götürülmüştü.

Cinayetin ardından bazı haber sitelerinde çıkan haberlerde katil zanlılarının kullandığı araç plakası polis tarafından doğrulanmamıştı.

Bu haber toplam 5302 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler