1. HABERLER

  2. GÜNEY

  3. Ara bölgede bulunan cesetle ilgili güneyde 3 tutuklama
Ara bölgede bulunan cesetle ilgili güneyde 3 tutuklama

Ara bölgede bulunan cesetle ilgili güneyde 3 tutuklama

Güneyde Athienu yakınlarındaki ara bölgede bir kadın cesedinin bulunmasının ardından polisin yürüttüğü soruşturmada, tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

A+A-

Kiracıköy (Athienu) yakınlarındaki ara bölgede bir kadın cesedinin bulunmasının ardından polisin yürüttüğü soruşturmada, tutuklu sayısı 3'e yükseldi.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, geçtiğimiz günlerde Athienu (Kiracıköy) yakınlarında ara bölgede bir tarlada bulunan kadın cesedine ilişkin soruşturmanın sürdüğünü ve olayla ilgili dün iki erkek şahsın daha tutuklandığını yazdı.

Gazete, polisin incelemelerinin, kurbanın beyaz tenli, Avrupalı bir kadın olduğunu ortaya koyduğunu belirtirken, ilk olarak tutuklanan 32 yaşındaki Mısır uyruklu şahsın ardından dün de 31 ve 36 yaşlarında, yine Mısır uyruklu iki erkek şahsın daha tutuklandıklarını aktardı.

Polis, cinayetin yaklaşık beş ay önce işlendiğini ve kadının battaniyeler ve naylonlara sarılarak üç kişi tarafından Lefkoşa’da atılı olduğu yerden çıkarılarak, bulunduğu noktaya bırakıldığını düşünüyor.

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
İlgili Haberler