1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Albank'a Yılın Bankası Ödülü
Albank'a Yılın Bankası Ödülü

Albank'a Yılın Bankası Ödülü

Kuzey Kıbrıs İŞAD 2. Altın Caretta Ödülleri sahiplerini buldu; Albank, Kuzey Kıbrıs 2. Altın Caretta Ödülleri’nde Yılın Bankası ödülüne layık görüldü.

A+A-

Kuzey Kıbrıs İşadamları Derneği ve Saygın Medya işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen Altın Caretta Ödül töreni 18 Ocak Salı akşamı Less Ambassadeurs Hotel'de gerçekleştirildi.

Ödül töreninde iş dünyasından sanat dünyasına birçok başarılı isim ve kuruluşa ödül takdim edilirken, Albank'a da Yılın Bankası ödülü verildi.

Kurulduğu günden itibaren birçok başarıya imza atan ve 5 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen bankacılık sektöründe iz bırakan bir konuma ulaşan Albank adına ödülü Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ahmet M. Karavelioğlu aldı.

KARAVELİOĞLU: 'BU ÖDÜL BİZE GÜVENEN, BİZİMLE BİRLİKTE YÜRÜYEN MÜŞTERİLERİMİZİN'

Albank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Ahmet M. Karavelioğlu, 2016 yılı Eylül ayında ING Bank'ın satın alınması ile faaliyetine başlayan Albank'ın 2021 yılını yaklaşık 2.6 Milyar TL aktif büyüklükle kapattığını vurguladı. Karavelioğlu,  Albank’ın ana hedefine, ara hedefleri aşarak ilerlediğini ifade ederken, "Bu ödülü bankada keyifle ve verimli bir şekilde çalışan takım arkadaşlarımız ile bankanın kuruluşunu tetikleyen sermayedarımız İmam Altınbaş ve bizim bu hedeflere ulaşmamıza destek veren dostlarımız dediğimiz müşterilerimiz adına alıyorum" dedi.

 

 

Bu haber toplam 2259 defa okunmuştur
Etiketler : ,