1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Akova’da Vudalı’ya onay
Akova’da Vudalı’ya onay

Akova’da Vudalı’ya onay

Akova Spor Kulübü’nde yapılan olağan genel kurulunda kulüp başkanlığına dördüncü kez Sermen Vudalı  getirildi.

A+A-

Akova Spor Kulübü’nde yapılan olağan genel kurulunda kulüp başkanlığına dördüncü kez Sermen Vudalı  getirildi. Önceki akşam gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Cengiz Ozaner, Divan başkan yardımcılığını Salih Sertkan, sekreterlik görevini Hasan Akhisar yaptı. Faaliyet ve mali raporlar okunarak üyeler tarafından oybirliği ile onaylandı. Kulüp başkan adaylığı için genel kurul öncesinde tek müracaatı yapan Sermen Vudalı üyelerden aldığı destek ile dördüncü dönemde Akova Spor Kulübü başkanlığına getirildi.

 

Vudalı teşekkür etti

Dilek ve temenniler ile son bulan genel kurul sonrasında Akova Spor Kulübü’nde başkanlığa tekrardan getirilen Sermen Vudalı yaptığı kısa konuşmada üyelerin güven ve onayını almaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti. Vudalı, geride bırakılan sezonda zorlu süreçlerden geçerek takımın ilk kez 1. Lig’de mücadele ettiğini, ligde yer almaya devam edeceğini, yeni sezon maddiyata daha fazla ihtiyaçları olacağına vurgu yaparak, mevcut kadroya yapacakları takviyeler ile daha güçlü bir kadro yapısı oluşturmak istediklerini söyledi.

 

Yeni tüzükle başkanlık iki yıl oldu

Akova Spor Kulübü yeni tüzük gereği 2 yıllık başkanlık süreci yaşayacağının altını çizen başkan Vudalı, 26 Temmuz’da ihale süreci tamamlanacak olan Eray Vudalı Stadı’nın yeni sezonda hizmete girmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Akova Spor Kulübü’nde dördüncü dönem için kulüp başkanlığına getirilen Sermen Vudalı, yeni dönemde çalışacağı yeni yönetim kurulunu kısa sürede açıklayacağını belirtti.

 

Ahmet Ogan ile anlaşıldı

Akova’da yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik adam da belli oldu. Yapılan görüşmelerin ardından Ahmet Ogan ile anlaşma sağlandı.

Akova’nın yeni teknik direktörü Ahmet Ogan, yeni takım, yeni heyecanlar diyerek başladığı konuşmasında kendisine duyulan inanç ve güvenden dolayı başkan Sermen Vudalı’ya teşekkür etti. Takımın mevcut kadrosuna yapmayı düşündükleri takviyeler ile daha güçlü bir kadro yapısı oluşturmak istediklerini söyleyen teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezon çalışmalarına 20 Temmuz Perşembe günü başlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2560 defa okunmuştur
Etiketler :