1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CTP ve TDP'li gençlerden ortak açıklama
CTP ve TDPli gençlerden ortak açıklama

CTP ve TDP'li gençlerden ortak açıklama

CTP Gençlik Örgütü ve TDP Gençlik Örgütü: “Barış içerisinde geçecek bir seçimin sonucunda toplum kazanacaktır.”

A+A-

 

Bizler; kötü siyasetin kanıksatıldığı, farklı düşünenlerin ötekileştirildiği ve toplumsal barışın ve huzurun yok edildiği bir politik atmosferde Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan ve 15 Meclis üyesi için ara seçim çalışmalarını yürütmekteyiz.
Ülkemiz için çok önemli olarak değerlendirdiğimiz bu demokrasi mücadelesi birtakım münferit ve kötü niyetli olaylara da tanıklık etmekte, bununla birlikte, yürüttüğümüz demokrasi mücadelesi ve değerlerimiz yok edilmeye çalışılmaktadır. Partileri birbirlerine düşmanlaştırarak toplumu da birbirine yabancılaştırmaya çalışan bu kişilerin amaçlarına ulaşamayacağını buradan belirtmek isteriz.
Son birkaç gündür yaşanmakta olan pankart, bildiri, seçim ofisi gibi yerlere kötü niyetli ve vandalca yapılan saldırıları kınadığımızı, asla takdir etmeyeceğimizi, etik değerlere aykırı bulduğumuzu ve bunlara engel olmak adına gerekli birimlerin görev başında olması gerekliliğini bir kez daha vurgulamak istemekteyiz.
Her ne kadar bu metin altına imza atmaları için davet etmemize rağmen bizlere olumlu bir dönüş yapmayan DP ve UBP Gençlik Kollarına da bu görevin düştüğünü ve barış içerisinde geçecek bir seçimin sonucunda toplumun kazanacağını belirtmek isteriz.

CTP Gençlik Örgütü (a)    TDP Gençlik Örgütü (a)
Ürün SOLYALI                     Savaş TOKSÖZ
Genel Başkan                     Genel Başkan

Bu haber toplam 1828 defa okunmuştur